Loading color scheme

Vydejte se s dětmi za zimním dobrodružstvím na Dolní Moravě

Venkovní i vnitřní programy navazují na úspěšné letní animace, které nadchly jak děti, tak rodiče. Jejich zimní verzí s názvem Stamichman v příběhu času provází strážný duch Dolní Moravy. Děti se kromě skřítka potkají s dalšími starými kamarády - s Mamutíkem, s vílou Mateřídouškou a s dalšími pohádkovými postavami. Každý den se nese v jinému tématu - S Mamutíkem na horách, Za Stamíkem do pravěku, Den s velkým náčelníkem Manem a další. Od pondělí do neděle navíc den začíná rozcvičkou s Mamutem, pokračuje animacemi na snídaních a večeřích a končí čtením do ouška s vílou Mateřídouškou. Malí návštěvníci si tak odvezou domů nové zážitky, schopnosti a vědomosti.

Animace jsou určené pro malé návštěvníky, ale i pro teenagery, pro něž jsou připraveny speciální programy. Nenáročné aktivity zapojí každého a dají tak příležitost rodičům si bez starosti oddechnout a zregenerovat se na masáži, při koupeli, na kosmetice nebo ve fitness. Také wellness můžete absolvovat spolu s dětmi. Kromě legrace v dětském brouzdališti nebo při učení plavání si společně můžete vyzkoušet rodinné saunování nebo čokoládovou masáž či například bublinkovou lázeň.

Dostatečně prohřátí a nabití energií se pak všichni můžete vyřádit na sjezdovkách v resortu Dolní Morava.
Zejména rodiny s dětmi nadchne nová kilometrová sjezdovka s výhledy na Králický Sněžník a nová panoramatická restaurace Skalka u Stezky v oblacích. Zimní pohodu a zábavu doplní bobová či sáňkářská dráha, zábavná lyžařská trať Funline, jízda v rolbě nebo lyžařská školička.

Vyberte si svůj zimní pobyt ve wellness hotelu Vista a objevujte sněhové zážitky v horském resortu Dolní Morava!