Loading color scheme

Oblečte se stylově a pohodlně. Jak na to?

Tepláky? Jasná volba na volný čas
Možná vám to nepřipadá, ale i ty by měly být naprostým základem šatníku každé ženy. Právě kvalitní a přitom levné dámské tepláky využijete při mnoha příležitostech. Zapomeňte na nevzhledné vytahané modely, a podívejte se na to, že i tento sortiment může vypadat elegantně. A kdy s ním nešlápnete vedle? Je mnoho situací, kdy si je vzít:

  • Venčení vašeho psa
  • Procházka přírodou
  • Práce u domu, nebo na zahradě

Zkuste také body
I to se dostává do módy. A není se čemu divit. Vypadá na první pohled velmi stylově a přitom vás zujme svou pohodlností. Pokud se chystáte třeba na nákup, nebo s kamarádkou na kafe, můžeme říci, že se jedná o ideální volnočasový outfit pro každou ženu. Jistotou je dnes hlavně bohatý výběr motivů, a střihů. Jestliže chcete klást důraz i na to, aby bylo dámské body maximálně pohodlné, určitě vsaďte na přírodní materiály. Jistě nemusíme připomínat, že tím nejznámějším je samozřejmě bavlna.

Šaty nikdy nezklamou
Zapomeňte na modely, které jsou až příliš upnuté a plně kopírují vaší postavu. Zvolte si raději volnější styl. Nejenom, že vám může pomoci ubrat nějaké to kilo, ale rozhodně v takových šatech budete vypadat i velmi elegantně. Díky volnějšímu střihu se také budete dokonale cítit. Nikde vás nebude nic tlačit nebo tahat a tak si užijete skvělé volnosti. Navíc se hodí, i na různý výjimečné příležitosti. Třeba jako je romantická večeře s partnerem ve vaší oblíbené restauraci. Ani na takovém místě s danou volbou svého oblečení rozhodně neuděláte chybu.

{phocagallery view=category|categoryid=2266|limitstart=0|limitcount=0}