Loading color scheme

V OliOla Organic Beauty studiu naučí efektní nude look či nalíčí na večerní party. Vše květinovou bio dekorativkou Zuii Organic!

Studio OliOla Organic Beauty, známé především pro své wellness procedury pleti a kadeřnictví založené na filosofii přírodní a bio kosmetiky, je kromě dokonalého místa odpočinku i studiem s profesionálními službami vizážistek. Bonusem k dokonalému nalíčení je květinová bio dekorativní kosmetika Zuii Organic – unikátní tím, že využívá okvětní lístky růže damašské, jasmínu a heřmánku, čímž vzniká mimořádně jemný pudrový základ, který pleť nevysušuje, naopak ji hýčká a vyživuje.

Zuii Organic poskytuje ženám jedinečnou možnost zkrášlit svou tvář pomocí líčení, které zároveň pečuje o potřeby pleti, ohromí širokou škálou typů líčidel a krásných barev. Ve složení produktů Zuii Organic najdeme tradiční kosmetické stálice, známé svými blahodárnými účinky a používané již tisíce let k nejluxusnější péči o pleť a k ošetření a hojení celé škály kožních problémů. Jde o květy damašské růže, jasmínu, heřmánku, aloe vera, výtažky z mrkve, pelargonie, kopřivy, ricinový olej a další.

Vizážistky z OliOla Organic Beauty studia se o vás rádi postarají, ať už se chcete naučit efektnímu nude líčení nebo zazářit na společenských událostech, při focení či natáčení.

  • Líčení po terapii Zuii Organic
    Péče obsahuje: konzultace, vyloučení možných alergenů, čištění pleti, výběr vhodného make-upu, líčení dle požadavku klienta bio certifikovanou kosmetikou Zuii Organic. Časová náročnost: 15 min. Cena: 290 Kč.

  • Styling vizážista, líčení Zuii Organic a poradenství
    Péče obsahuje: konzultace, analýza pleti, vyloučení možných alergenů, čištění pleti, výběr vhodného make-upu, líčení dle požadavku klienta bio certifikovanou kosmetikou Zuii Organic. Poradenství při výběru kosmetiky, módní trendy, ukázky postupu líčení.
    Časová náročnost: 90 min. Cena: 1 590 Kč.

  • Denní/slavnostní líčení Zuii Organic
    Péče obsahuje: konzultace, vyloučení možných alergenů, čištění pleti, výběr vhodného make-upu, líčení na zkoušku, líčení dle požadavku klienta bio certifikovanou kosmetikou Zuii Organic. Služba je vhodná i pro nevěsty nebo slavnostní příležitosti. Doporučujeme zkombinovat se slavnostním účesem.
    Časová náročnost: od 45 min.
    Cena denního líčení: 1 000 Kč.
    Cena slavnostního líčení: 1 590 Kč.