Loading color scheme

Čistící řada kolekce The Ritual of Namasté dodává základ každodennímu rituálu péče o pleť

Začněte ráno vyčištěním a ochranou s čistící pěnou, která odstraňuje nečistoty z pórů a hydratuje pleť. Zvolit můžete též jemné čistící pleťové mléko či jemný čistící olej se směsí avokádového, olivového, sezamového, makadamového a slunečnicového oleje. Pleť tak zůstane i po aplikaci hydratovaná a zklidněná.

Zahajte večerní rituál s micelární vodou 3v1, která odličuje, hydratuje a rozjasňuje pokožku. Zbytky make-upu a další nečistoty jemně odstraní také čistící gelový balzám. obsahuje mandlový, sezamový, slunečnicový olej a zanechává tak pleť jemnou a čistou. Pro dokonalý efekt použijte čistící krémovou emulzi. Vmasírujte ji do vlhké pokožky a jednoduše opláchněte nános celého dne. Poslední nečistoty z pleti odstraňuje pleťové tonikum. Tento produkt obsahuje také zklidňující aloe vera.

Dopřejte si více času na péči o svou pleť a rozšiřte své víkendové rituály. Použijte rozjasňující pleťový peeling, který odstraňuje odumřelé buňky a pomáhá tak dobré hydrataci. Použijte obnovující pleťovou masku, která navrací pleti její pružnost a regeneruje buňky. Díky květu šafránu, ovocným kyselinám a divokému indigu je výborným pomocníkem při mastné a aknózní pleti a hodí se pro pleť s prvními vráskami či pigmentovými skvrnami. Čistící wonder maska se podílí na hloubkovém vyčištění a vyhlazení pokožky. Marocký jíl, kaolín, bambusové uhlí a mořské bahno příznivě působí na mastnou a problematickou pleť.

Kolekce The Ritual of Namasté je vhodná pro všechny typy pleti, od mladé po zralou pokožku. Kromě čistící řady o pokožku pečuje hydratační řada, rozjasňující řada, řada proti vráskám a speciální řada pro citlivou pleť. The Ritual of Namasté vrací pokožce přirozenou krásu, respekt a dodává jí harmonii přírody.