Loading color scheme

Naturalis Better: Maximálně účinný bio deodorant bez solí hliníku

Soli hliníku dávají mnozí vědci do souvislosti s prudkým nárůstem rakoviny prsu v posledních dvaceti letech. A i když se některé teorie rozcházejí, hliník patří mezi kontroverzní a rizikové suroviny, které sice chrání před pocením, zatím však nebyl přesně prozkoumán jejich dopad na lidský organismus.

Bio deodorant Naturalis Better každého přesvědčí o své účinnosti – i bez rizikových látek a syntetických parfemací! Základem roll-onu je léčivka aloe vera, která hojí podrážděné podpaží, a výtažky z heřmánku, myrty a měsíčku se starají o celodenní svěžest. Bio deodorant nezabraňuje pocení, výborně si však poradí s rozkladem bakterií. Právě tuto funkci zde má na starosti éterický olej z levandule a rozmarýnu, který podpaží dlouhodobě dezinfikuje.

Z esencí hojivých květin a bylin byla namíchána krásná svěží vůně, která vydrží celý den a stejně jako parfém i deodorant Naturalis Better se rozvoní při zvýšené fyzické námaze.

Hypoalergenní BIO složení, bez parabenů, SLS, ropných derivátů a silikonů
Italská bio kosmetika Naturalis Better klade vysoký důraz na kvalitu každého výrobku. Od vlastního vývoje, původ pečlivě vybraných rostlinných ingrediencí – ty nejdůležitější (Aloe Vera, olivy, bylinky) si pěstují na vlastní farmě v jižní Itálii obklopené Spa&Wellnes resortem, výroby až po finální kontrolu. Doba vývoje každého výrobku od nápadu po uvedení na trh je velmi dlouhá – např. u balzámu na rty trvala 2 roky. Všechny rostlinné složky jsou v nejvyšší bio kvalitě (98,8 – 100 %). Celý proces výroby je certifikován ECOgruppo Italy. Výrobky jsou klinicky testované.

Nezaujal Vás tento deodorant? Zkuste se podívat po dalších, které nabízí náš partner.