Loading color scheme

Nejpřesnější a nejbezpečnější metoda korekce refrakčních vad schválená pro piloty NASA jedině v Refrakčním Centru Praha!

Jediným pracovištěm v České republice, které provádí laserové operace očí na nejmodernější verzi laseru VISX STAR IR a femtosekundovém laseru iFS stejného výrobce, je Refrakční Centrum Praha. Kombinace těchto přístrojů ve spojení s vyšetřovací technologií iDesign, která je v centru rovněž k dispozici, umožňuje provádět techniku iLasik, považovanou za nejpřesnější a nejbezpečnější metodu korekce refrakčních vad (jako jediná splňuje i nejpřísnější kritéria pro piloty NASA).

Váhavcům, kteří přemýšlejí o laserové operaci očí a chtějí mít jistotu, že jsou opravdu vhodnými adepty, je určena bezplatná konzultace. Po ní následuje vstupní vyšetření v ceně 1 000 Kč. To lze bez váhání doporučit všem, i zájemcům bez dioptrií, protože minimálně dvě hodiny trvající pečlivé vyšetřování a soustředěné proměřování může odhalit i záludné oční vady, které se nijak zásadně neprojevují, v důsledku však mohou být závažné – například keratokonus. Ale i s těmito obtížemi vám v Centru dokáží pomoci. Lékaři dnes s pomocí excimer laserové techniky dokážou odstranit všechny základní dioptrické oční vady – krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus. Bezbolestně, během několika minut, s minimální dobou rekonvalescence. Podstatou laserové operace je modelace rohovkové tkáně působením laserového paprsku. Laserový paprsek o vlnové délce 193 nm dokáže po dopadu na povrch rohovky šetrně odstranit předem určenou velmi tenkou vrstvu tkáně. Energie laserového záření přeruší spojení mezi jednotlivými molekulami rohovkové tkáně, čímž dochází k jejich odpaření (vaporizaci). Každý puls excimer laseru je tak schopen odstranit rohovkovou tkáň s přesností na 0,25 mikronu. Rozložení laserových pulsů řídí počítač přes clony a postupným snášením tkáně dochází k požadované změně zakřivení rohovky a tím i ke změně její optické mohutnosti.

{phocagallery view=category|categoryid=1648|limitstart=0|limitcount=0}