Loading color scheme

Tematické víkendy v horách jako skvělý začátek nového životního stylu

Těšit se můžete na víkendy plné pohybu, štíhlé linie, jógy, ale samozřejmě i nezbytné wellness a rozmazlování. Některé balíčky obsahují osobní konzultace s lékařem a jeho neustálý dohled nebo venkovní skupinové lekce jógy, další zase masáže, drinky v hotelovém baru a školu líčení. Jste-li navíc milovníky dobrého jídla, nenechte si na svém výletě ujít skvělou gastronomii. Tu nabízí restaurace Podbělka, Wellness hotel Vista, restaurace v chatě Slaměnka a další horské chaty. Šéfkuchař Jan Rimpler o zdejší gastronomii říká: „Vaříme především z čerstvých surovin od místních farmářů a regionálních dodavatelů. Rád vám připravím pstruha z místních sádek, domácího králíka nebo jehně." Takové jídlo na horách vždy nejlépe chutná po vydatné túře.

Vyrazit můžete na Králický Sněžník, rozhlednu Klepý nebo si udělat výlet do nedalekého Polska. Zaručeným tipem, jak si na dovolené užít spoustu legrace, je největší lanový park u nás. Neváhejte vyzkoušet také bobovou dráhu, která je jednou z nejdelších a nejzajímavěji řešených v České republice. Hodí se pro jednotlivce, skupiny, školní výlety, rodiny s dětmi i firemní kolektivy jako součást teambuildingu. Ocení ho zkrátka všichni, kdo mají rádi zábavu, dobrodružství a trochu adrenalinu. Pro děti je připravena i spousta her či návštěva dětského fun parku, jehož součástí je i velice oblíbený skákací hrad se skluzavkou, trampolínové pole nebo třeba lezecká stěna.

Naplánujte si svůj jarní výlet už nyní a využijte akční nabídky na ubytování v Dolní Moravě. Zarezervujte si např. výhodný velikonoční pobyt se speciálním velikonočním animačním programem pro děti i dospělé. Za zvýhodněnou cenu si můžete užít i dámskou či pánskou jízdu, regenerační wellness pobyt nebo balíček „Gurmán", který mimo jiné zahrnuje degustační večeři formou 6ti chodového menu, láhev vína a ubytování v pokoji superior s nádherným výhledem. Zaregistrujete-li si tzv. Resort Card, získáte slevy i na další aktivity.

{phocagallery view=category|categoryid=1514|limitstart=0|limitcount=0}