Loading color scheme

Tezenis představuje modelku Albu Galocha, jako novou tvář kolekce podzim-zima 2012/13

Na fotografiích najdeme velké množství prádla a ležérního oblečení, jako jsou například kalhoty, bundy, a také spoustu aktuálních doplňků, jako například šátky, opasky, klobouky, pashminy a náramky.

Objevují se zde potisky ve tvaru listů, puntíků, květin a hvězd. Některé tkaniny jsou s příměsí třpytivého lurexu. Tato nové kolekce pro nadcházející zimní období opět potvrzuje, že společnost Tezenis je vedoucí značkou na poli oblečení pro mladší generace.

Dvaadvacetiletá Alba Galocha pochází ze Španělska. Má za sebou zkušenosti z focení pro magazíny Cosmopolitan, Marie Claire, Telva a Instyle, YoDona nebo japonský Nylon. Prorazila také díky prezentaci ve španělské mutaci Vogue. Její vlastní blog s názvem Tea Time je momentálně součástí webu Vogue.es a je velmi navštěvovaný.

Značka Tezenis, součást skupiny Calzedonia Group, má v současné době téměř 400 prodejen ve více než 16 zemích včetně Itálie. Se svým kosmopolitním přístupem, Tezenis nabízí zábavnou, mladou a nositelnou módu, zahrnující spodní prádlo, volnočasové a plážové oblečení pro ženy, muže i děti. Novou kolekci představuje Tezenis každý týden, proto jsou produkty vždy tak čerstvá a trendy, jak to jen lze a vždy ve výborném poměru kvalita a cena, což jistě zákazníci nejen z řad mladších generací ocení.

{phocagallery view=category|categoryid=723|limitstart=0|limitcount=0}