Loading color scheme

LUSH Velikonoční produkty

NOVINKY

Znovupoužitelná pěna do vany Carrot

Bude se líbit všem velikonočním zajíčkům. Vypadá jako mrkev, vytvoří ve vaně spoustu hravých bublinek, pak se zkrátka odloží a kdykoli se dá znovu použít. Obsahuje hodně ovocných olejů, jako je Buchu, citron nebo bergamot, takže má skvělou vůni. Díky mrkvovému oleji vyživuje, je plná vitamínů a má omlazující účinek na pleť.

The Immaculate Eggception...

Inovativní dvouvrstvá balistika. Na výběr je ze dvou barev – žluté vejce se zeleným zdobením, které má uvnitř králíčka, a růžové vejce se žlutým či modrým zdobením, které obsahuje kuřátko. Můžete ji použít jednou nebo si ji rozdělit na tři koupele. Voní po vanilce, ylang ylang a grapefruitu.

VELIKONOČNÍ DÁRKY

Chick Knot Wrap...

Šátek, do kterého se zabalí některé z velikonočních dárečků. S typickým motivem kuřátka. Perfektní například na zabalení balistik!

Hoppy Easter...

Dobrý nápad, jak zabalit velikonoční dárečky. Papírový obal ve tvaru zajíčka, který obsahuje jednu novinku a jednu stálici – pěnu Carrot a balistiku ve tvaru vajíčka Fluffy Egg, pro příjemnou jarní koupel. Tím, že si vyberete Hoppy Easter, pomůžete ušetřit zemi mnoha tun odpadu, který pochází z velikonočních dárků každý rok.

{phocagallery view=category|categoryid=506|limitstart=0|limitcount=0}