Loading color scheme

Brigitte

Jedna pro všechny a přitom přizpůsobivá a jiná: módní, ale konzervativně šik, praktická, trendy, ale jedinečně nadčasová. Elegantní look nové Brigitte nikdy nevyjde z módy a její současnost se odráží v každém jejím detailu. Těmi jsou třeba sofistikované tři druhy kůže: velurová, hladká a zvrásněná a překrásné inovativní barvy: sytá červená biking red, překrásná šedá paloma grey a klasická černá. Širokému spektru využití odpovídá i ultra praktické řešení kabelek.

Zatímco Brigitte 29 je sedlová taška, s odnímatelným, nastavitelným popruhem a dvěma vnějšími kapsami na zip a magnetickým zapínáním, Brigitte 30 je pracovní kabelou, která v prvé řadě obsahuje polstrovaný oddíl na laptop, ačkoliv si stále udržuje elegantní a šik look. I ona má odnímatelný, nastavitelný popruh, vnější kapsu na zip, magnetické zapínání a klasicky dokonalé řešení interiéru. Na všech modelech kabelek se krásně střídají různé typy kůže a na každém barevném provedení tak můžete obdivovat jiný detail.

Je to právě nová kolekce BREE pro podzim/zimu 2018 zvaná Champions, která si všímá detailu, jednoduchosti a sofistikované krásy, kolekce inspirovaná Athleisure, spojující pohodlí, sportovní šik look a současné technologické trendy. Bree přináší dostupnou cenovou řadu v klasické, Bree kvalitě, s luxusními kousky, ale především špičkovou řadou ve střední cenové hladině. Barvy, pozoruhodné materiály, sportovně-elegantní tvary a další výrazné detaily – to vše najdete v nejnovější kolekci Champions inspirovanou nesmrtelným stylem sportovních velikánů.