Loading color scheme

3 + 5 dárků pro něj i pro ni – praktické doplňky

3 x dárek pro muže

Ideálním dárkem pro muže je elegantní a stylové pouzdro na laptop. Zvenku je pratelný papír, uvnitř bavlna a měkké polstrování. Zvenku jsou navíc další kapsy, takže pouzdro poslouží i jako praktická taška do ruky. V nabídce v kašmírové, tmavě hnědé a černé.
Rozměry: 33 x 26,5 x 2 cm (na laptop 13“)

Srší vaše drahá polovička nápady na všechny strany? Pořiďte mu praktický a stylový zápisník z pratelného papíru, aby už žádný nápad nebyl zapomenut. Vnitřek je vyměnitelný, takže to není dárek na jednu sezónu. V nabídce mnoho barev, takže můžete vybrat jeden i pro sebe.
Rozměry: 13,5 x 17 x 2

Je pravda, že muži si na různá pouzdra a kapsičky nepotrpí tolik jako ženy, ale krásnou klíčenkou na zip jim radost jistě uděláte. Je vybavena praktickým koženým poutkem na uchycení klíčů a zapínání je na zip.
Rozměry: 13,5 x 5 x 5 cm


5 x dárek pro ženu

Znáte lepší dárek pro ženu než je krásná a praktická kosmetická brašnička? Tahle z pratelného papíru je navíc lehká a skladná. V nabídce jsou tři velikosti, takže je možné je darovat jako sadu nebo prostě vybrat tu správnou velikost podle toho, kolik kosmetiky s sebou obdarovaná nosí.
Rozměry: 15 x 7,5 x 9,5 cm

Opravdovou lahůdkou je tato elegantní kabelka neobvyklého tvaru, kterou ocení milovnice originálních kousků. Je z limitované edice a jde o skutečně propracovaný kousek. Celý vršek je na zip, takže je vše krásně přístupné. Detaily jsou z kůže a popruh je odpínatelný. Skvělá i jako kosmetický kufřík.
Rozměry: 16 x 13 x 16 cm

Peněženka, která může být i malým psaníčkem na formální příležitost? Taková je tato peněženka z pratelného papíru. Má klasický a maximálně funkční design, ale díky metalické úpravě působí luxusně. A hlavně, vedle peněz a dokladů se do ní schová i mobilní telefon.
Rozměry: 19 x 11 cm

Ať už na tužky nebo na make-up, malý penálek na zip se neztratí v kabelce žádné ženy. V nabídce je v devíti různých barvách, takže není problém vybrat ten správný k jakékoli kabelce.
Rozměry: 16,5 x 5 cm

Praktickým kouskem pro radost je stylový obal na tablet, který je i malou taštičkou do ruky. Je vyroben z velmi pevného pratelného papíru s výraznou strukturou. Zapínání je pomocí koženého pásku na patentku. Ve stejném stylu je možné pořídit i obal na mobilní telefon.
Rozměry: 22 x 31 cm (obal na tablet)
Rozměry: 10 x 15 cm (obal na telefon)

{phocagallery view=category|categoryid=2329|limitstart=0|limitcount=0}