Loading color scheme

Physiogel, expert na suchou a citlivou pokožku

Za suchou a citlivou pokožkou se skrývá oslabená ochranná bariéra, jež je složená z lipidů, které mají za úkol chránit pokožku před ztrátou vody a pronikáním iritačních látek. Látky obsažené v tradičních kosmetických přípravcích ji však mohou narušit, jelikož obsahují emulgátory pro smíchání vodní a olejové složky v krému. Tyto emulgátory se však v pokožce vážou také na tělu vlastní lipidy a při následné hygieně jsou z pokožky vymývány i s navázanými kožními lipidy. Dochází tak k narušování přirozené kožní bariéry a zvýšení ztráty vlhkosti tzv. wash-out efektem. Jestli máte pocit, že čím více se krémujete, tím je vaše pokožka sušší, pak víte, co wash-out efekt je. Kosmetika Physiogel neobsahuje žádné emulgátory, proto při jejím používání k tomuto efektu nedochází.

Navíc kosmetika Physiogel obsahuje lipidy, které napodobují lipidy přirozeně se vyskytující v kůži. Lipidy Physiogel tak obnovují a posilují přirozenou ochrannou bariéru, pokožka je dlouhodobě hydratovaná a méně citlivá. Physiogel má jemné složení, a je tak vhodný i pro citlivou pleť a děti. Je přirozeně bez parfémů, konzervačních látek, barviv a alergenů.

 

Physiogel Krém (75 ml)

Physiogel Krém je založený na inovativní technologii DMS, která napodobuje kompozici a strukturu pleti vlastních lipidů. Lipidy obsažené ve Physiogel Krému díky ní zůstávají tam, kde jsou potřebné, a posilují tak přirozenou ochrannou bariéru pleti. Hypoalergenní krém dodává pleti dlouhodobou hydrataci a chrání před jejím opakovaným vysoušením. Má extra jemnou texturu a rychle se vstřebává. Po použití je pokožka hebká a hladká. Krém nezanechává mastný film. Je vhodný ke každodennímu použití.

Orientační maloobchodní cena je 329 Kč.

 

Physiogel Tělové mléko (200 ml)

Hydratační tělové mléko s DMS technologií pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku těla. Posiluje ochrannou bariéru pokožky, dodává dlouhodobou hydrataci a chrání před vysoušením. Snadno se roztírá, rychle se vstřebává.

Orientační maloobchodní cena je 369 Kč.

 

Physiogel Odličovací gel (150 ml)

Odličovací gel pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku. Šetrně odstraňuje nečistoty a líčení z pleti. Díky komplexu látek zanechává pokožku hebkou a vláčnou, připravenou na následnou hydrataci. Nedráždí ani nevysušuje pokožku.

Orientační maloobchodní cena je 219 Kč.

 

Physiogel Sprchový krém (150 ml)

Jemný hydratační sprchový krém na mytí suché a citlivé pokožky vhodný pro každodenní péči. Šetrně odstraňuje nečistoty bez vysušení kůže. Pomáhá uchovávat pokožku hebkou a hydratovanou. S obsahem bambuckého másla a pleti vlastních lipidů. Nevysušuje, hydratuje.

Orientační maloobchodní cena je 249 Kč.

 

Všechny produkty značky Physiogel můžete zakoupit v lékárně.

{phocagallery view=category|categoryid=927|limitstart=0|limitcount=0}