Loading color scheme

Trojitá ochrana pro krásné vlasy plné léta

Řada BC Sun Protect poskytuje sluncem zatěžovaným vlasům trojitou ochranu díky kombinaci UV filtru, vitamínu E, technologie Amino Cell Rebuild a tahitského Monoï oleje – pro dokonalé vlasy po celé léto. Přípravky této řady budou k dispozici také v podobě cestovní sady kombinující jedinečnou ochranu před sluncem s praktickou velikostí balení v atraktivní a univerzální kosmetické taštičce vhodné pro cestování i na dovolenou.

Vlasová péče pro dokonalé vlasy plné léta
Během léta nebo dovolené vlasy trpí v důsledku vystavení poškozujícím vlivům UV záření, soli, chlóru a slané vody. Výsledek: suché, mdlé vlasy, vybledlá barva a roztřepené konečky. Přípravky BC Sun Protect okamžitě usnadňují rozčesávání vlasů, navrací vlhkost a zlepšují poddajnost – pro bezstarostné dny plné slunce. Řada vlasové péče přináší trojitou ochranu před sluncem a hloubkovou obnovu vlasů po slunění pro jejich jedinečný půvab: UV filtry chrání barvu vlasů před blednutím* a antioxidanty působí proti volným radikálům, které můžou poškozovat vlasy, zvláště během vystavení slunci.

*nevztahuje se na blednutí barvy vlivem vystavení slunci

Trojitá ochrana pro sluncem zatěžované vlasy
BC Sun Protect nabízí dokonale vyváženou kombinaci aktivních složek chránících a regenerujících sluncem zatěžované vlasy a vlasovou pokožku. BC Sun Protect kombinuje UV filtr a Monoï olej s vitamínem E a technologií Amino Cell Rebuild. Díky tomuto složení zevnitř obnovuje poškozenou vlasovou strukturu a chrání vlasy před dalším zatěžováním. Voděodolný Ochranný olej, který obsahuje třpytivé částečky chránící vlasy během plavání a při vodních sportech, propůjčuje vlasům zářivý a prosluněný vzhled. Intenzivní pečující režim po slunění podporuje zdravý vzhled a lesk vlasů a zároveň je po vystavení slunci optimálně zvlhčuje. Nezatěžující receptury jsou vhodné pro denní použití na všech typech vlasů.

Cestovní sada BC Sun Travel Set
Cestovní sada BC Sun Protect Travel Set doplňuje exkluzivní výrobkovou řadu a je praktickým společníkem během Vašich dovolenkových cest. Cestovní sada je zabalená v šikovné kosmetické taštičce a obsahuje 100 ml balení BC Sun Protect ochranného šamponu, sprejového kondicionéru a ochranného oleje. Umožní Vám pyšnit se i během léta nádhernými vlasy a zrelaxovanou vlasovou pokožkou a navíc pomůže ušetřit místo ve Vašich kufrech. Po každém použití budou Vaše vlasy plné zdravě vypadajícího lesku a provoněné jemnou parfemací vzbuzující nádhernou letní atmosféru.

Přehled přípravků řady BC SUN PROTECT:
BC Sun Protect Travel Set cestovní sada, 3x100 ml, 449,- Kč (Doporučená prodejní cena)
Kompletní terapie s trojitým účinkem chránícím před sluncem přináší UV ochranu, působí proti volným radikálům a chrání před blednutím barvy. Obsahuje 100 ml balení BC Sun Protect ochranného šamponu, kondicionéru ve spreji a ochranného oleje. Sada přichází ve stylové letní kosmetické taštičce a umožní Vám užívat si krásně upravených a dokonale chráněných prosluněných vlasům během Vaší dovolené a navíc Vám ušetří místo v kufru.

BC Sun Protect ochranný šampon, 250 ml, 249,- Kč (Doporučená prodejní cena)
Pro denní mytí vlasů před a po slunění. Šetrná receptura jemně čistí a zvlhčuje sluncem zatěžované vlasy a vlasovou pokožku. Odstraňuje z vlasů škodlivé zbytky soli, písku a chlóru. Pro lesklé a zdravě vypadající vlasy plné léta.

BC Sun Protect ochranný olej, 150 ml, 349,- Kč (Doporučená prodejní cena)
Tento voděodolný olejový sprej chrání sluncem zatěžované vlasy a vlasovou pokožku před škodlivým UV zářením, působením volných radikálů a blednutím barvy. Obsahuje třpytivé částečky, které přináší vlasům jedinečný půvab. Olej je možné aplikovat před a při slunění. Pro lesklé, zářivé a prosluněné vlasy.

BC Sun Protect kondicionér ve spreji, 200 ml, 349,- Kč (Doporučená prodejní cena)
Tento sprejový kondicionér se stane Vaším nepostradatelným společníkem po celou letní sezónu. Šetrně působí proti zacuchávání a dokonale zvlhčuje sluncem zatížené vlasy. Uhlazuje povrch vlasů, omezuje škodlivý vliv UV záření a minimalizuje poškození způsobená slanou vodou, pískem a dalšími vnějšími faktory.

BC Sun Protect ochranná kúra, 200 ml, 399,- Kč (Doporučená prodejní cena)
Tato hloubkově regenerační vlasová kúra byla vyvinutá speciálně pro potřeby vlasů po dlouhém dni stráveném na slunci. Uhlazuje vlasy a zároveň napomáhá napravovat účinky jejich vystavení slunci. Pro zdravě vypadající, hluboce vyživené vlasy plné zářivého lesku a vitality.

Všechny přípravky BC SUN PROTECT jsou dostupné v partnerských salonech Schwarzkopf Professional.

{phocagallery view=category|categoryid=1738|limitstart=0|limitcount=0}