Loading color scheme

Osmany Laffita se vrhnul na netradiční koupelnové koberečky. Na party nechyběla Štěpánka Dufková, Anife Vyskočilová a Sámer Issa.

„Tvorba v oblasti užitého designu mě velmi zajímá a konkrétně tuto spolupráci jsem si velmi užil. Hlavní inspirací pro limitovanou kolekci byla příroda. Moře a mušle mého rodného města Havany, ale i české lesy a jejich listy. Dále vůně jasmínu či kytice růží. K jednomu vzoru mne inspirovala i Rubikova kostka," svěřuje se Osmany Laffita.

Netradiční party k představení této kolekce se konala v pražském Palffyho paláci a nenechalo si ji ujít mnoho zástupců ze světa módy, designu a umělecké sféry. Nechyběli kamarádi Osmanyho Laffity, zpěvák Sámer Issa či herečka Anife Vyskočilová. Od náročného moderování předvolebních debat si přišla odpočinout moderátorka Štěpánka Duchková.

Kromě představení designové kolekce koberečků mohli všichni přítomní shlédnout také módní přehlídku šatů, které Osmany Laffita vytvořil podle motivů této kolekce. Na rozdíl od koberečků, ale tyto šaty sloužili jenom pro tento den a nedají se nikde zakoupit.

{phocagallery view=category|categoryid=1291|limitstart=0|limitcount=0}