Loading color scheme

Dana Morávková fotila v Egyptě

Zatímco předchozí kampaně se fotily v ateliéru, tentokrát se po konzultacích s cestovní kanceláří Blue Style využilo prostředí nádherných lokalit hotelu Sentido Crystal Bay v egyptské Hurghadě a na překrásné pláži hotelu Magawish Swiss Inn.

Fotografka Alžběta Jungrová opětovnou spolupráci s Danou Morávkovou chválila: „Jsem ráda, když pracuji s lidmi, které jejich práce baví a přistupují k ní zodpovědně. A Dana je skvělá. Focení v Egyptě bylo navíc příjemné, i když jsme kvůli světlu vstávali před pátou hodinou ranní a moře ještě nebylo nejteplejší. Dana to ale vůbec nedávala najevo." Herečku líčila a česala známá filmová maskérka Jiřina Pahlerová.

Opálená pokožka je považována za symbol krásy. Vystavovat se slunci je nezbytné opatrně a chytře. Nedostatečná ochrana se odrazí na kvalitě pleti. Hrozí vrásky, ztráta pevnosti, pigmentové skvrny, a dokonce i rakovina kůže. Během letních měsíců je velmi důležité i dostatečná hydratace. Americká přírodní kosmetika Pevonia Botanica nabízí přípravky na opalování i dostatečnou hydrataci. Ligne Soleil vyhovuje náročným potřebám. Výrobky této řady jsou bohaceny o vitamíny E, C & B komplex, zelený čaj, squalin, kyselinu hyaluronovou, aloe a extrakt z vodní lilie, poskytuje vaší pleti efektivní obranu tím, že jí chrání, hydratuje, zchlazuje a opravuje.

Majitelka luxusního salónu Pevonia Botanica a distributorka této značky v ČR Pavlína Kučerová poznala tuto výjimečnou přírodní kosmetiku před pár lety na cestách do Spojených států a Maledivy a již tehdy ji zaujal příznivý poměr ceny a kvality v dokonalém souladu s nejnovějšími vědeckými metodami zpracování nejčistších přírodních ingrediencí. Jejich účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Výsledkem této spolupráce jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky. Před dvěma roky se tak v Praze objevilo první zastoupení značky Pevonia Botanica ve střední a východní Evropě. Nedávné dvouleté výročí působení v České republice využila majitelka salónu a distributorka značky Pevonia Botanica, paní Mgr. Pavlína Kučerová, k předání šeku pro Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97.

{phocagallery view=category|categoryid=567|limitstart=0|limitcount=0}