Loading color scheme

Ženy spojily značku Lindex s hvězdou britského módního designu Matthew Williamsonem

Světově uznávaný návrhář Matthew Williamson přináší do této jedinečné designové kolekce nezaměnitelný rukopis a vytříbený estetický cit. Matthew v módním světě získal reputaci mistra potisků, detailů a kaleidoskopických barev a vzorů. Přesně tento náboj vnesl do exkluzivní kolekce, jejíž kousky se vyznačují jedinečnou rafinovaností a ženskostí.

Absolvent prestižní Central Saint Martins College v Londýně v roce 1997 módnímu světu předvedl svou první řadu a od té chvíle úspěšně buduje vlastní luxusní značku s prodejnami v Londýně, Dubaji nebo Kataru.

„Spolupracovat s tak skvělou společností s širokou mezinárodní působností je prostě paráda. Získal jsem příležitost oslovit zcela novou skupinu žen, které milují módu," komentuje spolupráci se značkou Lindex Matthew Williamson.

Nina Starck, ředitelka designu společnosti Lindex, k tomu dodává: „Máme obrovskou radost ze spolupráce s mezinárodně uznávaným a mnoha oceněními ověnčeným návrhářem, jakým Matthew Williamson je. Jeho odvážný glamour styl je naprosto nezaměnitelný. Pracujeme spolu na dostupné kolekci, kterou mohou nosit úplně všechny ženy. Na výsledky jsme velmi pyšní."

Designová kolekce spojující obě značky má za cíl podpořit kampaň Pink Ribbon. Již 12 let je společnost Lindex hrdým sponzorem nejen švédské Cancer Foundation, ale také dalších podobných organizací v 16 zemích, kde jako značka působí. Deset procent z prodejní ceny z této kolekce tak podpoří boj proti rakovině prsu.
Matthew Williamson dodává: „Pro mě jako návrháře je vždy důležité, aby se ženy v mých modelech cítily krásně a sebejistě. Ženy miluji a vždy jsem v nich nacházel inspiraci. Jsem nadšený, že tato kolekce podpoří tak skvělou věc."

Unikátní designová řada se skládá z oděvů a doplňků pro módní nadšence. Dostupná bude ve vybraných prodejnách značky Lindex a na webu www.lindex.com.

Poznejte Matthewa a jeho nezaměnitelný „smysl pro styl".

{phocagallery view=category|categoryid=1162|limitstart=0|limitcount=0}