Loading color scheme

Buďte trendy s lahvemi EQUA!

„Lahve jsme začali na našem eshopu Labeloo.cz prodávat, protože nám přijde zajímavá jejich filozofie vůči životnímu prostředí," říká Jan Matějka, provozovatel eshopu, a dodává: „Druhá věc je jejich praktičnost. Od té doby, co jednu sám používám, se mi také výrazně zlepšil pitný režim."

EQUA jsou navíc velmi praktické. Při objemu 0,6 l jsou vysoké 21 cm a průměr mají 7,5 cm. Mají speciální šroubovací systém a jsou bez zbytečných zákrut, takže se dají snadno vymývat a dokonce vložit do myčky. Můžete je plnit teplými i studenými nápoji.

Název EQUA vznikl spojením slov ECO a AQUA. Voda je životně důležitá, a čím dál závažnější je i ekologický postoj k ní a k našemu životnímu prostředí. Aby nahradila equa-lahev-2-150 jednorázově používané lahve, kterých naše společnost generuje obrovské množství, přišla slovinská skupinka EQUA s lahvemi a dalšími ekologickými předměty. Protože má sloužit jako nástroj každodenní potřeby po dobu až 10 let, pojali její vzhled moderně, trendy a Vy se tak můžete vydat na cvičení, procházku v přírodě i ve městě nebo na cestu do práce a cítit se stylově a zároveň být šetrní vůči přírodě. Z obrovského množství designů si vybere každý.

Pokud byste si lahve EQUA chtěli koupit, stačí navštívit e-shop www.labeloo.cz, a vybrat si z mnoha atraktivních designů. Cena je 249 Kč. Vedle těchto lahví zde najdete ještě ekologické tašky.