Loading color scheme

Akce Intimissimi Objevte svoji velikost je tady!

Jak akce funguje? V obchodě Intimissimi vám přeměří všechny nezbytné míry a odpovíte na pár jednoduchých otázek týkajících se požadavků, které na podprsenku máte. Jaký je váš styl? Romantický, sportovní, elegantní? Jaký efekt hledáte? Objem? Přirozenost? Svůdné tvary?

Podle výsledků a rad a zkušeností shop asistentky bude doporučena vaše ideální a dokonalá podprsenka. Všechny střihy nesou pro lepší zapamatování ženská jména. A tak se třeba dozvíte, že ta vaše je Daniela. Když přijdete kdykoli příště do obchodu Intimissimi, požádáte už jen o všechny podprsenky s názvem Daniela – a na vás bude už jen vybrat si barvu a materiál.

Kromě praktické brožurky se všemi typy podprsenek Intimissimi s užitečnými radami popisujícími péči, praní a správné skladování podprsenek si odnesete z akce také kartičku s označením typu a velikosti vaší „perfect bra" a navíc i malý dárek.

Brožura The Perfect Bra je vyplněna romantickými černobílými obrazy s hvězdami značky Intimissimi – modelkami Tamarou Lazic, Irinou Shayk a Tatyanou Mityushina, která je tváří kampaně pro letošní jaro a léto. Fotky jsou dílem fotografa Raphaela Mazzucca.

{phocagallery view=category|categoryid=549|limitstart=0|limitcount=0}