Loading color scheme

BIO kosmetika pro děti bezpečně chrání, vyživuje a zklidňuje citlivou pokožku

Essere BIO Dětský krém s výtažky slunečnice a arganu
Multifunkční krém pro děti z přírodních ingrediencí se skvěle hodí pro každodenní použití, včetně péče při přebalování zabraňující opruzeninám. Zklidňující výtažky z heřmánku a arganu předcházejí zarudnutí pokožky, extrakty z oliv, avokáda a aloe zanechávají pokožku jemnou a hladkou, tónovanou a vláčnou, ale ne mastnou.

Essere BIO Dětský šampon pomeranč a heřmánek
BIO pečující dětský šampon s výtažky z pomeranče a heřmánku je vhodný pro časté používání. Šampon je obohacený o rostlinné povrchově aktivní látky z kokosového oleje a glukózy, obsahuje také výtažky ze sléze a heřmánku. Jejich ochranné a zvláčňující vlastnosti zajišťují, aby vlásky byly hebké a snadno se rozčesávaly.

Essere BIO Dětský sprchový gel heřmánek a argan
Sprchový gel je bohatý na rostlinné výtažky a má jemný a účinný čisticí efekt, bez změny fyziologického pH pokožky dítěte. Speciální formulace zabraňuje podráždění kůže, zarudnutí a popraskání kůže díky synergickému zklidňujícímu a osvěžujícímu účinku extraktů z heřmánku, měsíčku a smilu italského.

Essere BIO Molekula, léčebné balení pro děti podporující oxytocin
Balíčky z přírodní kosmetiky, tzv. Molekuly, jsou cíleně nakombinovány tak, aby tělo, pleť i vlasy dostaly tu správnou dávku štěstí, radosti či povzbuzení…Relaxační balíček zklidňuje a hýčká citlivou, jemnou dětskou pokožku. Molekula obsahuje: BIO Dětský šampon pomeranč a heřmánek, BIO Dětský sprchový gel heřmánek a argan, BIO Dětský krém s výtažky slunečnice a arganu. 

Ambadué BIO Dětský krém
Vyživující a zklidňující krém je ideální pro dětskou pokožku na těle i obličeji. A pozor, upotřebí jej i starší děti či maminky, protože krém skvěle hojí boláčky po akné. 

Ambadué BIO Dětský olej
Pečující dětský olej obsahuje směs vzácných organických olejů zajišťujících tu nejlepší péči o dětskou pokožku – např. organické aloe vera, hyaluronová kyselina s vysokou molekulovou hmotností, panthenol, organický heřmánkový a margueritový olej ad. Vůně oleje působí výborně při aromaterapii matky a dítěte.

Ambadué BIO Duo
Dětská péče v kombinaci vody a oleje pro čištění, zklidnění, vyživení a ochranu nejjemnější dětské pokožky. Duo obsahuje kvalitní organické oleolity a kyselinu hyaluronovou s vysokou molekulovou hmotností, intenzivně hydratuje.

Ambadué BIO Plenkový krém
Zklidňující krém je ideální pro péči o dětskou pokožku v oblasti plenek, kde zabraňuje vzniku zarudnutí a opruzenin. Obsahuje oxid zinečnatý a jedinečnou směs hojivých látek.

Ambadué BIO Dětský balíček chlapečci / Ambadué BIO Dětský balíček holčičky
Výběr té nejkvalitnější dětské BIO kosmetiky + BIO bavlněná taštička ZDARMA jako dárek! Balíček obsahuje: Jemný krém na obličej a tělo Baby cream, který propojením vysoce kvalitních funkčních složek chrání, zklidňuje a vyživuje dětskou pokožku. Vzácný eudermický olej Baby oil s pečlivě vybranou směsí olejů (organické aloe vera, hyaluronová kyselina s vysokou molekulovou hmotností, panthenol, organický heřmánkový a margueritový olej ad.). Nappy Cream – jemný krém s jedinečnou směsí hojivých látek na zklidnění a ochranu dětské pokožky v oblasti plenek, kde kontakt s dráždivými látkami způsobuje časté zarudnutí. Dvoufázová emulze Duo na bázi vody a oleje pro čištění, zklidnění, vyživování a ochranu dětské pokožky. Duo obsahuje kvalitní organické oleolity a kyselinu hyaluronovou s vysokou molekulovou hmotností a vydatnými hydratačními schopnostmi.