Loading color scheme

Značka Comma otevírá ve Freeportu svůj první kamenný obchod v ČR.

„Je nám ctí, že značka Comma cílící na moderní ženy, které chtějí vypadat stylově při každé příležitosti, otevřela svou první prodejnu v ČR právě v našem outletovém centru. Věříme, že si toto elegantní a kvalitní oblečení najde pravidelné zákaznice i u nás,“ říká Jan Procházka, ředitel centra Freeport Fashion Outlet.

Comma pochází z německého Düsseldorfu, kde byla založena v roce 1973. Od roku 2008 je dceřinou společností firmy s.Oliver. Značka od svého založení neustále roste, a díky tomu můžeme najít její kamenné prodejny, franšízové obchody a prodejny konceptu shop in shop ve více než 25 zemích světa. Značka Comma představí ročně až dvanáct kolekcí, takže i ta nejnáročnější žena si vybere.

„Značka Comma slaví na západních trzích opravdu velký úspěch a výsledky z velkoobchodu v Čechách nám potvrzují, že dává smysl vydat se cestou vlastních obchodů v kombinaci s partnerskými obchody. Jsme velmi vděční Freeportu za spolupráci, která nám umožňuje přeměnit naše vize ve skutečnost„ uvádí Vladislav Hypš, Country Manager s.Oliver CZ/SK.

Centrum Freeport letos vedle uvádění nových značek pokračuje i v modernizaci stávajících prodejen a investuje do dalších služeb celého centra. „Průběžná revitalizace obchodů je pro úspěšnost našeho centra i retailového trhu obecně nezbytná. Jen do zvyšování kvality, komfortu a služeb našich prodejen ročně investujeme milióny korun,“ doplňuje Jan Procházka.