Loading color scheme

Vlasový styling YAROK: Newyorský hit profi kadeřníků: přírodní, veganský, s maximálně funkční stylingovou řadou!

Yarok minimalizuje uhlíkovou stopu a používá pouze ekologické obalové materiály. 3 % ročního zisku věnuje organizaci The Pachamama Alliance, která chrání více než 10 akrů deštných pralesů.

Yarok Luxusní bio šampon pro extrémní objem
Dodává objem, obsahuje bylinnou směs aromaterapeutických bylin, květů, vitamínů, minerálů a esenciálních olejů. Je vhodný pro všechny typy vlasů – hydratuje a vyhlazuje.
Yarok objemové šampony a kondicionéry obsahují pouze čistou filtrovanou zdravou vodu, která je čištěna 6 krokovým procesem pomocí vzácných sopečných nerostů. Krok 1: Sopečný písek pečlivě odstraní nerozpuštěné látky, parazity a bakterie typu E.Coli. Sopečný písek absorbuje stopové těžké kovy a odstraňuje toxiny, jako jsou MTBE, pesticidy a PCB. / Krok 2: Aktivovaný kokos a katalytický uhlík odstraňují 99 % chlóru, chlorovaných uhlovodíků, chloraminu, THM, pesticidů, příchutí a zápachů. Odstraňuje také MTBE, organické toxiny, nečistoty, usazeniny, rez a bakterie. / Krok 3: Magnetický kámen a keramické magnety díky magnetickému poli čistí strukturu vody a povrchové napětí vody při současném zvyšování rozpustnosti má za následek ještě větší hydratační schopnost vody, která proniká skrze buněčné membrány, zvyšuje v buňkách pohyb živin a přepravu odpadů z těla ven. / Krok 4: Tenko minerál startuje přirozený ionizační proces, který vytváří vodík a antioxidanty nejvyšší kvality, které neutralizují volné radikály. / Krok 5: Bakuhan minerál upravuje vodu na stabilní alkalické pH. Díky tomuto procesu je zvýšen obsah kyslíku a jsou eliminovány zbylé škodlivé látky. Výsledkem je čistá pramenitá voda. / Krok 6: Taicho minerál vytváří jedinečné bio-statické vlastnosti, které aktivně potlačují mikroorganismy a snižují růst bakterií, plísní a řas ve vodě. Dobíhá neutralizace veškerých zbylých chlorovaných pesticidů a organických vedlejších produktů.

Yarok Luxusní bio bezoplachový kondicionér a termoochrana
Maximálně vlasy chrání při fénování či použití kulmy, vlas vyživuje řadou vitamínů, minerálů a esenciálními oleji. Zabraňuje jejich vysychání, třepení a lámání, lze jej použít kdykoli během dne – do suchých i vlhkých vlasů po umytí. Jeho lehké složení nezatíží ani ty nejjemnější vlasy.

Pro ochranu před teplem a přidání lesku do vlasů nastříkejte kondicionér do vlhkých vlasů a vysušte. Při použití na usnadnění rozčesávání použijte na celé vlasy, včetně konečků. Můžete aplikovat i do suchých vlasů jako ochranu před počasím a pro uhlazení účesu.

Yarok Luxusní bio texturovací pasta na vlasy
Existuje mnoho možností, jak experimentovat! Texturovací pasta na vlasy pro perfektní tvar účesu obsahuje čisté organické ingredience. Vždy začněte pouze s malým množstvím a přidávejte dle potřeby. Čím silnější máte vlasy, tím štědřeji můžete pastu přidávat. Pro výrazně texturovaný vzhled nanášejte pastu nejprve na nejkratší partie. Pro přirozený vzhled aplikujte na suché vlasy (nebo po tepelném stylingu). Pro kudrnatý vzhled vmasírujte do mokrých vlasů a od zadních partií natočte každou kudrnu na prst. Texturovací pasta pomůže udržet elastický vzhled bez krepatění. K udržení objemu nanášejte ke kořínkům a do koruny hlavy. Pro uhlazený vzhled a udržení vlasů z obličeje aplikujte kolem vlasové linie a uhlaďte vlasy po délkách.

Yarok Luxusní bio vlasový kondicionér pro extrémní objem
Obsahuje makadamiový a jojobový olej, aloe vera, sladký pomeranč, rozmarýn a větvičník. Dodává vlasům objem, podporuje pružnost účesu a hydratuje jak vlasy, tak i vlasovou pokožku.

Yarok Luxusní suchý šampon na vlasy
Suchý šampon ve spreji čistí, tvaruje a vyživuje vlasy. Oživí objem, obnoví tvar a zbaví vlasy nežádoucích olejů, mastnoty a toxinů. Čisticí složka obsahuje organickou tapioku, aloe vera, francouzský zelený jíl. Vlasové pokožce dodává minerály a vitamíny, detoxikuje ji a na vlasech zanechává příjemnou vůni i lesk.