Loading color scheme

FLAMINGOPARK UVÁDÍ NOVÉ MOSAZNÉ ŠPERKY

Šperky, které nabízí značka Flamingopark již od roku 2007, jsou většinou vyřezávané. Tuto zlatnickou techniku si oblíbila zakladatelka značky Martina Gižová, která obor šperku vystudovala a techniku aplikuje na nejrůznější materiály. Nejzajímavější kolekcí, která stále získává nové nadšence, je kolekce z mosazi. Motivy jsou ručně vyřezávané z mosazného plechu a dále upravované, někdy také ohýbané do hlubších 3D tvarů. Povrch se následně leští a kombinuje se s mosaznými řetízky. Vznikají tak přenádherné náušnice, náhrdelníky a náramky nejrůznějších tvarů.

Inspiraci hledá značka Flamingopark v přírodě a ve výjevech z denno deního života. Můžete si tak na krk zavěsit hejno ptáků nebo se ozdobit rozkvetlými pampeliškami. Dalším významným kritériem těchto šperků je právě mosaz, která je i pro většinu alergiků dobře snášenlivá. Údržba je stejná jako stříbro, mosaz se snadno vyleští a nemusíme dodávat, že barva mosazi je nejen slušivá, ale také velmi trendy.

Veškeré šperky jsou ručně vyrobené kousek po kousku a výroba vyžaduje trpělivost i mnoholetou zkušenost. Tyto mosazné šperky vyrábí pro Flamingopark rodinná dílna mladých šperkařů z Kuala Lumpur, za kterými tým Flamingoparku pravidelně dojíždí a dohlíží na kvalitu každého kousku.

{phocagallery view=category|categoryid=1065|limitstart=0|limitcount=0}