Loading color scheme

Jarní menu v restauraci Epopey

Kulinářské novinky se rozhodla představit i restaurace EPOPEY, kterou najdete přímo v centru města v hotelu fusion v Panské ulici 9. Toto unikátní gastronomické zařízení si od letošního jara připravilo na každý měsíc tématické menu, tak aby co nejvíce odpovídalo ročnímu období , sezónním potravinám i vybrané světové kuchyni.

Samotný autor tohoto speciálního MENU šéfkuchař Jan Volšička se o příjemných novinkách v restaurantu Epopey vyjadřuje následovně- „Při sestavování Jarního menu jsem v prvé řadě vycházel z aktuální nabídky sezónní zeleniny. Použití čerstvých surovin při přípravě veškerých jídel je pro mě naprostou prioritou, pro hosta pak zárukou té nejvyšší kvality . Konkrétní nabídka jídel pak byla inspirována mými zkušenostmi a stážemi v zahraničí i v tuzemských restauracích."

V Jarním menu si tak můžete vychutnat křupavé jarní závitky,které jsou řazeny do kategorie zdravějších jídel a na menu bývají nejžádanějším artiklem.

Zahřát se můžete polévkou Velouté z topinamburi, kterou si rozhodně zamilujete. Je známa díky své nasládlé vůni a netradiční chuti.

Energii můžete dobít Dušeným jehněčím ramínkem, netradičně upraveném na pomerančích a šafránu, podávaném společně s lehce pikantním kuskusem a nakládanými meruňkami. Jde o velice osvěžující a originálně pojaté jídlo, které si zamiluje většina z Vás.

Nezapomenutelným zážitkem pro Vás budou Medailonky z krůtích prsíček v kombinaci s medovou glazovanou zeleninkou a tymiánovým jarním bramborem.

Pokud chcete svým chuťovým pohárkům dopřát závěrečnou sladkou tečku, dejte si Semifredo. Jde o chladivou směs z vyšlehané smetany a mascarpone, lehce dochucenou medem a lesním ovocem.

Fusion hotel prague byl letos vybrán v soutěži CEEQA (Central Eastern European Real Estate Quality Awards) mezi deset nejlepších podniků v Evropě v kategorii Hotel, Leisure and Residential Develpoment of the year. Vítěz této soutěže bude vyhlášen 23. Dubna ve Varšavě!

Neváhejte a doražte do restautrace Epopey, kde Vás kromě příjemného prostředí čeká i jedno z našich tématických MENU.

{phocagallery view=category|categoryid=1059|limitstart=0|limitcount=0}