Loading color scheme

Jaro a léto jsou zpět, obchody německé módní značky s.Oliver se zaplňují novinkami pro sezónu 2012

Řada QS by s.Oliver přináší témata inspirovaná přírodou i retrem

Dámské kolekce produktové řady QS by s.Oliver přinášejí témata inspirovaná přírodou a tradicí, 70. léty nebo ethno kulturami. Romantický „country look" s rustikálními prvky se vyznačuje přírodním stylem s hrubšími strukturami a pohyblivými prvky. Objevují se žerzejové modely různého druhu, nechybí však ani bavlna, šifon, dutá textilní vlákna či džínovina. Mezi vzory zavládnou proužky, puntíky i květinové motivy, smysl pro detail podpoří krajky a knoflíky. V kurzu zůstává vrstvení, vzdušnost a pohodlí a návrat zažívají kalhoty s laclem.

Styl filmových hvězd ze 70. let přichází na přelomu března a dubna a charakterizují ho pestré barvy, střihy zvýrazňující pas, vzory se silnými pruhy či zvonové střihy. Ústředním materiálem je bavlna, len a hedvábí, těšit se můžeme na slabé pleteniny volných střihů i různorodé denimové modely. Objeví se dlouhé volné šaty, zvonové kalhoty, propínací a zavinovací sukně i minisukně. Důraz je kladen na barevnost, velké vzory, krajkové aplikace, potisky i technologii patchwork.

Mix kultur z Afriky, Asie a Jižní Ameriky, který zavládne především v květnové a červnové kolekci, vnáší do sortimentu módy s.Oliver exotické potisky na tričkách i šatech, kapsové nebo jezdecké kalhoty, sepraný vzhled oblečení anebo lehké topy, košile, blůzy a tuniky, které oceníte především v horkých dnech. Řada QS by s.Oliver pro letošní jaro a léto dámám nabízí pestré barvy, lehké vzdušné látky doplněné krajkou a háčkovanými detaily, vzorované šátky nebo šněrovací boty, které lze snadno zkombinovat s ostatním oblečením a vytvořit tak neodolatelný a pohodlný outfit.

Dámská řada s.Oliver Casual s pohodlnou neformální módou rozkvetla

Sportovně elegantní móda řady s.Oliver Casual byla inspirována švédským létem 70. let plných květin, kočovným způsobem života, studentským vzhledem i westernem a country. Mísí se zde řada různých materiálů, barev i stylů. Převládají jasné zářivé barvy, doplněné všemi odstíny zelené, dále je použita růžová, modrá, meruňkově oranžová či měděná. Miliony květů, pruhy, zvířata, ovoce i čísla a geometrické tvary dominují potiskům na tričkách, šatech i šátcích. Kombinace materiálů byla zvolena tak, aby všechny modely byly pohodlné, vzdušné a zároveň elegantní. Dominantními proto jsou bavlna, len, kožené prvky a dívčí látky jako viskóza a hedvábí.

Vracejí se džínové „zvonáče" a barvená džínovina. V řadě s.Oliver Casual můžete vybírat z elegantních jednobarevných šatů a sukní i letních modelů s potiskem v dlouhé nebo zkrácené délce, v nabídce jsou také džínové šortky a sukně s laclem i bez, lehké letní svetříky, elegantní blůzy s přírodními potisky, tkaničkami i krajkami a k nim kontrastující kostkované a denimové košile, sportovní saka s ohrnutými rukávy, trenčkoty a parky nebo barevné kalhoty úzkých střihů různých délek. Nebojte se kontrastních materiálů a barev, kombinujte a přivítejte jaro i léto dokonalým stylem.

Elegantní řada s.Oliver Selection postupně představí 5 různých témat

V kolekcích řady s.Oliver Selection pro období jaro/léto 2012 se mísí elegance s hravostí. Prolínají se zde 4 různá témata. Barevná exotika a městský styl, první motiv otevírající sezonu jaro/léto 2012, se vyznačuje potisky s motivy květin a listů i elegantní grafiky, detaily v barvách a lehkostí. Vzdušné hedvábné a žerzejové oděvy či efekty batikování dodají na výjimečnosti. Přírodní styl „Garden Chic" nabízí módní kousky vhodné na zahradní party i procházku městem – květinové vzory, krajka nebo volánky zdobí dlouhé letní šaty, sukně i blůzy. Romantický vzhled dodají háčkované detaily na svetrech i úpletové svetry a kardigany volných střihů.

Téma „Grand Tour" se opírá o severoamerický styl a kombinuje kožené prvky s nápaditými potisky a ethno stylem. Tato vlna přináší oblečení v zemitých odstínech béžové, oranžové a korálové. O detail se postarají lněné pásky, záplaty či aplikace z krajky nebo kůže. Ve stylu přírodní elegance se promítá tělová a béžová barva spolu s lososovou, nechybí černo-bílý kontrast ani metalické a plisé efekty. Poslední styl Dolce Vita je ryze italskou záležitostí a kombinuje čistý sportovní styl se smyslnou ženskostí i mužností dohromady. Puntíky, pruhy a květinové vzory na bílém podkladu jsou vidět na šatech, sukních a topech. Klasickou bílou, červenou, námořnickou modrou a zelenou lze zkombinovat se svěžími letními barvami jako indigo, azurová a růžová.

„Chic" doplňky pro „chic" outfit

Řada s.Oliver Accessories se nese v duchu moderního sportovního stylu, přirozenosti a ženskosti. Použity byly materiálové mixy a nápadité detaily, pastelové jarní i svěží letní barvy. V návaznosti na styly použité v jednotlivých kolekcích nemohou chybět ani potisky, od puntíků, přes květiny až po zvířecí motivy. Setkáme se s klasickým svěžím stylem, který zároveň podtrhuje ženskou smyslnost a svůdnost. U tašek a aktovek větších i menších rozměrů, jejichž společným rysem je „čistota", převládají odstíny šedé a béžové, doplněné jsou prošíváním a kovovými sponami. Tenké, často i dvojité pásky s výraznými přezkami i šátky s puntíky, veselými nebo elegantními vzory oživí každý jarní model. Dalším tématem doplňků jsou filmy z 50. let, kde se prolíná ženskost s dívčí hravostí. Kabelky s kapsami tvořené z různých materiálů lehce doplní letní romantický model, ten lze oživit kytičkovaným šátkem či slaměným kloboukem s krajkovou stuhou. V popředí barev je hnědá, odstíny růžové i modré. Řada doplňků inspirovaných orientem obsahuje tkané pásky i pásky z rustikální kůže, malé kabelky přes rameno a velké záplatované šátky, u kterých převládají zemité odstíny a barvy orientu jako oranžová, ohnivá červená nebo zelená.

Rozhodně bude z čeho vybírat, tak neváhejme a vydejme se připravit na očekávané slunné dny v předstihu!

{phocagallery view=category|categoryid=461|limitstart=0|limitcount=0}