Loading color scheme

Exkluzivní vlněná kolekce „All About Wool“ značky s.Oliver si zaslouží naši pozornost

Přírodní vlna udává přírodní styl
Vlna je vděčným funkčním materiálem, který se v oděvním průmyslu především díky svým vynikajícím tepelněizolačním vlastnostem používá odnepaměti. Není proto divu, že se tohoto prodyšného, hřejivého a příjemného materiálu chopili návrháři módního řetězce s.Oliver a připravili speciální vlněnou kolekci „All About Wool". Kolekce vlněných kabátů, svetrů, vest a vestiček byla navržena ve stylu s.Oliver Casual a doplněna vlněnými čepicemi, šálami a rukavicemi řady s.Oliver Accessories. Převládají odstíny šedé a černé barvy, doplňuje je bílá, béžová a hnědá, některé modely jsou prozářeny sytě červenou.

„All About Wool" pro pány i dámy
Dámy se mohou těšit na výběr ze slabších i huňatějších svetříků prodloužené délky. Na své si přijdou milovnice roláků i hlubokých výstřihů. V kolekci se objevují klasické pletené vzory, norské motivy i kombinace s kožešinou. V nabídce nechybí ani krásný vlněný kabát s kapucí a barevnou kostkovanou podšívkou zvýrazňující kapsy, dominantní je rovněž zapínání na knoflíky. Podzimní a zimní outfit můžete doplnit stylovými doplňky. V řadě Accessories naleznete například čepici s bambulí, šálu i rukavice ve stejném černobílém vzoru, pletené šálky, barety nebo vlněnou kabelku s norskými motivy.
Pánové mohou vybírat ze svetrů propínacích i klasických, s tradičním výstřihem do „v" i se stojatým límcem. Vyberou si přívrženci tmavších jednobarevných modelů i odvážnější muži, kteří se nebojí obléci si barvy a výrazné motivy. I v pánské kolekci nechybí vlněný kabát tmavě šedé barvy, který zahřeje nejen při cestě do práce.

Připravíte-li se na letošní podzim a zimu společně s novou vlněnou kolekcí „All About Wool" módní značky s.Oliver, budete trendy v každé situaci.

{phocagallery view=category|categoryid=180|limitstart=0|limitcount=0}