Loading color scheme

Vyberte si shopper kabelku Wittchen, která vám usnadní život

Krémová dámská kabelka
Tato klasická dámská kabelka doplní každou stylovou dámskou skříň. Uvnitř má malé kapsy a dvě přehrádky, do kterých se vejde vše, co denně potřebujete, včetně dokumentů o velikosti A4. Nadčasový vzhled kabelky se hodí ke každodennímu oblečení. Pohodlně se nosí přes rameno i v ruce.

Černá dámská kabelka z ekologické kůže
Kabelka moderního vzhledu má obdélníkový tvar a je ušitá z nejkvalitnější ekologické kůže. Bude vypadat skvěle v kanceláři, při každodenních pochůzkách i večer v restauraci.

Hnědá dámská kabelka z měkké kůže
Tato měkká dámská kabelka je vyrobena z přírodní kůže. Má zajímavý vzhled a dvě pohodlná držadla. Kabelka má tři kapsy a odnímatelný popruh. Hodí se pro každodenní příležitost.

Černá dámská kabelka
Tato stylová dámská kabelka je vyrobena z odolné přírodní kůže. Nadčasový tvar kabelky nikdy nevyjde z módy. Hranaté kovové spony ve zlaté barvě kontrastují s kůží. Taška má uvnitř 3 praktické kapsy a je vyrobena s důrazem na nejmenší detaily.

Dámská kabelka se zlatou sponou
Kabelka z přírodní kůže má nadčasový vzhled. Kování ve zlaté barvě jí dodává eleganci. Kabelka je ozdobená originální karabinou a pásky. Jedná se o pečlivě vyrobený klasický doplněk.

Zelená kabelka z kolekce Elegance
Tato dámská kabelka je vyrobená z velmi kvalitní přírodní kůže se zrnitou strukturou. Model je ozdobený zlatými detaily. Kabelka je k dispozici ve 3 barevných odstínech: černém, zeleném a světle hnědém. Do tašky se vejdou dokumenty ve velikosti A4.

VELKÝ VÝBĚR STYLOVÝCH DÁMSKÝCH KABELEK ZA SUPER CENY NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>