Loading color scheme

Reserved představuje Athleisure kolekci - nová sportovní casual kolekce značky RESERVED

Pohodlné mikiny a legíny si velmi oblíbily módní ikony v 90. letech minulého století, později byly považovány především za oblečení do fitness a tělocvičen, ale dnes je s nadšením nosíme jak doma, tak na setkání s přáteli. Jednou z hlavních zásad trendu athleisure je multifunkčnost, kterou najdete i v nejnovější kolekci značky RESERVED.

Kromě již zmíněných mikin a legín obsahuje kolekce módní značky také pohodlné tepláky, košile vyrobené z měkkého a teplého úpletu, sportovní podprsenky, jednoduché, přiléhavé šaty a nepromokavé parky nadměrné velikosti. Všechny prvky kolekce lze libovolně kombinovat mezi sebou i s jinými oděvy, které na první pohled ani nemusejí vypadat, že jsou určeny pro sport nebo aktivní životní styl, přesto se skvěle doplní – například elegantní sako nebo plášť, kalhoty s úzkými, rovnými nohavicemi a nápadné šperky typu statement. Právě proto je tento styl tolik oblíbený mezi influencerkami a modelkami – v legínách na jógu vypadáte dobře nejen při cvičení a meditaci, ale i v kavárně s kamarádkou nebo na schůzce s přítelem. Trend athleisure se stal také „uniformou“ těch, kteří řadu měsíců pracovali z domova. Na čem dnes nejvíce záleží, je komfort a snadné používání, potěší rovněž úplet příjemný na dotek. Znovu toužíme po vyváženosti a pohodlí. Ovšem podle našich představ.

Nová kolekce značky RESERVED se vyznačuje tlumenými barvami. Současná paleta obsahuje černou, béžovou, khaki a lila, tj. světle růžovou/fialovou. Neutrální řada má zklidňující účinek a je krásně sladěná s naším šatníkem. Celá kolekce zaujme svou nevtíravou estetikou – čistá, vyvážená, bez jakýchkoli motivů nebo potisků.

Dalším zajímavým prvkem jsou doplňky, které jsou pro styl athleisure příznačné: čepice beanie a sportovní baseballové čepice. Tato capsule kolekce dále nabízí věčně módní retro tenisky zvané „dad sneakers“ a turistické boty inspirované trekingem, které již několik sezon propagují skandinávské bloggerky. Nechybí zde ani taška a batoh, do něhož se vejdou všechny nezbytnosti, včetně výbavy na trénink nebo notebooku.

Materiály použité v nové kolekci athleisure jsou převážně organické a z velké části vyrobené v Polsku. Je to skvělá volba pro vyznavačky aktivního životního stylu, i když v současnosti tráví mnohem více času doma. Ženy zaměřené na svou komfortní zónu, také co se týče stylu.

Kolekce byla nafocena s Kasiou Struss, světově proslulou modelkou, která pracovala pro největší módní značky a objevila se mimo jiné v italském, francouzském, americkém a německém vydání časopisu „Vogue“, dále ve francouzských časopisech „Numéro“, „V“ a „W“, „Ten Magazine“ a rovněž v „Dazed & Confused“. Kasia získala spoustu titulů a mimo jiné se zařadila na 17. místo v žebříčku 30 nejlepších modelek desetiletí časopisu Vogue.