Loading color scheme

Jedlá krása: Edible Beauty na českém trhu – kosmetika, která je tak dobrá, že by se dala i jíst

Každá složka ve výrobcích Edible Beauty byla vědomě vybrána na základě svých osvědčených terapeutických účinků a je plná povzbuzujících a regeneračních živin, které pomáhají vyživovat pokožku, tělo i mysl. Produkty Edible Beauty obsahují nejrůznější původní divoké australské byliny s řadou léčivých vlastností. Pěstují se v jejich přirozeném prostředí a jsou jedinečné vysokým obsahem antioxidantů, jenž je předurčuje k tomu, aby mohly přežít drsné podmínky odlehlých a suchých oblastí, kde rostou. Tento antioxidační obranný systém se přenáší na kůži, což má za následek silné terapeutické a regenerační účinky.

Edible Beauty pokožku po létě dokáže dostat do formy, obnoví její pružnost a dodá tolik potřebnou vláhu. Představujeme tři Edible Beauty bestsellery:

Čisticí pěna Sleeping Beauty
Lahodně delikátní čisticí maska na spaní určená k vyčištění, sjednocení a zjemnění pleti pro dosažení zářivé a odpočaté pleti. Exkluzivně texturovaná a božsky vonící. Tato pěna je dokonalým doplňkem k vašemu nočnímu rituálu péče o pleť.

Australská růžová hlína a sopečný minerál zeolit čistí pokožku, odstraňují nečistoty, čímž předchází vzniku pupínků a zároveň podporují obnovu a regeneraci kožních buněk. Avokádový olej redukuje přebytečnou produkci kožního mazu a zklidňuje, zatímco acai a olej ze semen čajovníku hydratují a vyživují pokožku a podporují její dokonalou zář. Základem této pěny je uklidňující gel z aloe, který je bohatý na antioxidanty (polyfenoly) a živiny, které hydratují a vyživují, urychlují hojení pleti a zlepšují pružnost pokožky.

Aplikace: Naneste silnou vrstvu po vyčištění, tónování a aplikaci séra před spaním. Nesmývejte. Ráno se probudíte se svěží a zářivou pletí! Používejte dvakrát až třikrát týdně. Ve dnech, kdy nepoužíváte masku, použijte na noc svůj obvyklý hydratační přípravek. 

Lehký hydratační krém No.4 Vanilla Silk
Luxusní lehký hydratační krém s přírodním SPF, bohatý na přírodní AHA a antioxidanty. Jde o hydratační, zpevňující krém s luxusní saténovou konzistencí. Krém obsahuje výtažky z množství volně rostoucích australských bylin, které jsou silnými antioxidanty. Obsahuje aktivní koktejl živin, jenž zvyšuje pevnost pokožky a zároveň ji vyživuje. Australské přírodní poklady Davidson Plum a Lemon Aspen podporují přirozenou pružnost pleti, zatímco ostružiny poskytují přirozenou ochranu před sluncem. Esence z čistého vanilkového extraktu jemně svádí smysly a doplňuje luxusní zážitek z používání tohoto krému.

Hydratační sérum Probiotic tonic
Tento přípravek obohacený živým probiotickým kmenem Lactobacillus Bulgaricus obnovuje rovnováhu mikrobů pleti, podporuje optimální zdraví pokožky a odolnost proti akné, vnějším agresorům a podráždění. Silný ochranný a hydratační účinek zajišťuje intenzivně vyživující jojobové mléko a extrakt z březových lístků nabízí silnou ochrannou bariéru a jako bonus okamžité stáhnutí pórů v pokožce.

Intenzivně hydratační probiotická infuze pro pleť, vyvinutá s cílem optimalizovat zdraví mikrobiomu vaší pleti a zvýšit odolnost kožní bariéry pro jasnou a mladistvou pleť.