Loading color scheme

The Ritual of Happy Buddha přináší nový úsměv

V každodenním smyslovém potěšení z této kolekce se mísí opojná vůně sladkého pomeranče, který byl ve staré Číně symbolem štěstí, a zklidňující účinky cedrového dřeva. Začněte svůj rituál radosti s jemnou sprchovou pěnou nebo použijte sprchový olej, který se při kontaktu s vodou mění na příjemnou emulzi. Vaše pokožka zůstane hedvábně ošetřená a hydratovaná. O odstranění odumřelých buněk a omlazení pokožky se postará jemný sprchový peeling. Pro intenzivnější efekt sáhněte po tělovém peelingu obsahujícím jedinečnou kombinaci cukru a zklidňujících olejů a dopřejte si dokonalou očistu.

Potěšte své tělo péčí nového suchého oleje, jenž se díky své konzistenci rychle vstřebává a nezanechává pokožku nepříjemně mastnou. Dopřejte si vyživující péči tělového krému a zakončete svůj rituál sprejem na tělo a vlasy, který dodá jemnou nevtíravou vůni pomeranče a cedru. Jednou z novinek kolekce The Ritual of Happy Buddha jsou antiperspiranty - tuhý a ve spreji. Oba energizují originální vůní a chrání až dvacet čtyři hodin.

Objevování radosti se nemusí omezit jenom na péči o tělo. Rozdávejte úsměvy i ve svém domově. Rozprašte jemný interiérový parfém, naaranžujte elegantní vonné svíčky a večer si dopřejte měkké světlo luxusní vonné svíčky. Vykouzlete úsměv na rtech i při úklidu pomocí prostředku na mytí nádobí s rostlinnými složkami šetrnými k životnímu prostředí. Dopřejte povzbuzení sobě i svým hostům a potěšte se tekutým mýdlem a krémem na ruce. Tato kombinace něžně pečuje o pokožku rukou, ale bude také zdobit každý interiér.

Příběh Rituals se začal psát v roce 2000. Dnes je z Rituals světoznámá značka a v České republice v loňském roce oslavila 10 let působení na trhu. Celá filozofie značky je prostá. Říká, že štěstí se skrývá v maličkostech. Pocitu štěstí tak můžete dosáhnout každý den. Stačí si pomocí kvalitních produktů z přírodních ingrediencí vytvořit malé rituály plné péče a vůně.