Loading color scheme

Jarní cestování s Veuve Clicquot

Šampaňské od Madam Clicquot si vychutnávali lidé na královských dvorech na opačných stranách kontinentu a jak rostla jeho reputace, rostla i mezinárodní klientela. Během života Madam Clicquot se její šampaňské dostalo do Starého i Nového světa, tedy dál, než si kdokoliv v té době dokázal představit. I dnes spojuje toto šampaňské lidi přes hranice i časová pásma a umožňuje jim vychutnat si a ocenit výsledky vize Madam Clicquot

Jak Madam Clicquot kdysi napsala jednomu ze svých vnoučat: "Svět je v neustálém pohybu a my musíme vynalézt věci zítřka." Její tvrzení platí i dnes. Vášeň je základem inspirace a dobrodružství. Je tím, co nás pohání opustit známé a objevovat, nechat se překvapit životem. Inspirováno dobrodružstvím i trvalou vášní pro objevování nás šampaňské Veuve Clicquot letos zve na cestu a představuje dvě nová dárková balení.

{phocagallery view=category|categoryid=2141|imageid=6962|float=right}Už víte, kam chcete jet?
Možná vás nasměruje Clicquot Arrow. Oslavte svou cestu s kovovým boxem ve tvaru šipky, ve kterém se ukrývá láhev Veuve Clicquot Brut. Orientační cena v maloobchodě od 1.500 Kč. Na přední straně najdete kolekci 29 světových metropolí od Cape Townu po Kjóto, od Buenos Aires po Berlín. Je na nich uvedena také vzdálenost k danému místu, vypočítaná v kilometrech od města Remeše, odkud šampaňské Veuve Clicquot pochází. Vybrat si můžete také podle tématu cesty: inspirujte se nejlepšími večírky, s destinacemi od Ibizy, přes Berlín do St. Tropez. Módní výlet vede z Paříže přes Miláno do New Yorku. Cesta zaměřená na design zase přes Tokio, Miláno a Miami. Letní cesta z Ria do Sydney a na Havaj, zimní z Moskvy do Stockholmu a Montrealu. Nebo nechte svou touhu po dobrodružství vytvořit váš vlastní itinerář.

Kufřík Veuve Clicquot Trunk je už předem obalený historií díky sbírce stylizovaných nálepek. Spřátelení a budoucí cestovatelé pak mohou napsat další kapitolu, upravit svůj kufr Clicquot suvenýry z vlastních cest a pozvat přátele, aby se k nim připojili na oslavu. Základní výbava cestovatele - kufřík Clicquot, polepený samolepkami z cest, obsahuje jednu láhev Veuve Clicquot Brut. Orientační cena v maloobchodě od 1.550 Kč.

ŠÅ¥astné týdny