Loading color scheme

Chladnější počasí a péče o pleť

Internetový obchod s italskou kosmetikou Erbario.cz nabízí výrobky, na jejichž účinek a kvalitu se může každý spolehnout. Mezi nejzásadnější přísady v kosmetice na zimu patří přírodní oleje a másla, jako karité, mandlový olej, olivový olej, olej z pšeničných klíčků nebo vzácný arganový olej.

Pro speciální péči o pleť a pokožku je určen Balzám z oleje z pšeničných klíčků řady Erboristica značky Athena´s. Pšeničné klíčky obsahují vysoké procento esenciálních masných kyselin omega 3 a 6 nezbytných pro strukturu buněčných membrán. Jsou také velmi bohaté na vitamin E, který je silným antioxidantem. Olej z pšeničných klíčků má vynikající regenerační vlastnosti, obnovuje a chrání pokožku, vrací jí hebkost. Balzám je ideálním pomocníkem pro suchou, namáhanou a podrážděnou pokožku náchylnou na vyrážky, tvorbu červených žilek (couperose), olupování apod. Cena 309 Kč, obsah 100 ml. erbario-italska-kosmetika-foto-2-150

Maska na vlasy řady Erboristica značky Athena´s vyživuje do hloubky, regeneruje a chrání všechny typy vlasů. Díky vysokému obsahu lněného oleje a bambuckého másla nabízí intenzivní péči suchým a namáhaným vlasům. Lněný olej zesiluje a obnovuje vlasy poškozené barvením či trvalou, dodává vlasům objem a lesk a usnadňuje rozčesávání. Bambucké máslo oživuje suché a poškozené vlasy. Speciální formule chrání vlasový keratin, brání krepovatění vlasů, napravuje účinky volných radikálů vznikajících působením znečistěného ovzduší. Cena 235 Kč, obsah 300 ml.

Výživný a regenerační krém pro suché a popraskané ruce značky LaSaponaria. Základem krému je bambucké máslo v bio kvalitě, které dokonale hydratuje a regeneruje velmi suchou a namáhanou pokožku, zjemňuje ji a zvláčňuje. Dále obsahuje extrapanenský olivový olej, arganový olej, gel z aloe vera a pšeničné proteiny, vše rovněž v bio kvalitě. Vzácné esenciální oleje z růže a růžového dřeva dodávají krému krásnou a jemnou vůni a zároveň chrání kůži před nepříznivými vnějšími vlivy, jako je chlad, vítr, voda nebo mycí prostředky. Pokožce dodává jas a jemnost. Cena 109 Kč, obsah 60 ml.

Bio balzám na rty z arganové řady značky I Provenzali je certifikovaným bio produktem. Díky obsahu čistě přírodních látek v bio kvalitě má produkt skutečný účinek: restrukturalizuje pokožku, má anti-aging účinek, protože stimuluje obnovu buněk a bojuje proti volným radikálům, zvláčňuje, vyživuje a hydratuje - snadno se vstřebává a proniká do hlubokých vrstev kůže. Působí také ochrannou funkcí: zlepšuje epidermální bariéru, chrání před chladem a sluncem. Pravidelné používání udrží rty jemné, hebké a bez popraskání. Obsahuje arganový olej, bambucké máslo, ricinový olej, kandelilový vosk, slunečnicový olej, jojobový olej a mandlový olej. Cena 229 Kč, obsah 5,7 ml. erbario-italska-kosmetika-foto-3-150

Bio tělový gel pro hydrataci těla z arganové řady značky I Provenzali. Certifikovaný bio produkt je skutečně čistým přírodním výrobkem, bez použití vody a jakékoli chemie. Zaujme svou přirozeností a efektivitou složek. Obsahuje arganový olej, sezamový olej, slunečnicový olej a vitamin E (tocopherol). Má strukturu emulze, která po celém těle zanechává pokožku hedvábnou a hladkou. Rychle se vstřebává a vyživuje kůži do hloubky. Cena 499 Kč, obsah 125 ml.

Výživný krém pro citlivou pleť značky Helan. Jemná a citlivá pleť negativně a velmi rychle reaguje na nepříznivé vnější vlivy: chlad, znečistěné ovzduší, alergeny (chlupy, prach), ale také na stres, přepracovanost, únavu... Křehká pokožka potřebuje stálou pozornost, aby se jí vrátil zdravý a svěží vzhled. Proto je potřeba dopřávat jí zvýšenou péči.

Výživný krém Helan hutnější konzistence je speciálně vyvinutý pro citlivou a jemnou pleť. Ideální k použití na noc, ale i pro den pro velmi namáhanou pleť. Obsahuje olivový, mandlový a růžový olej, olivové máslo, extrakty z heřmánku, lékořice, listnatce, lípy a perily křovité, esenciální aminokyseliny a minerální soli (vápník a magnesium) a vitamíny C a E. Ty společně pokožku zklidňují, vytvářejí na ní přírodní ochrannou bariéru, zjemňují ji a stimulují k tvorbě chybějících lipidů důležitých pro strukturu pokožky. Díky obsahu přírodních UV filtrů krém chrání proti slunečnímu záření, které má rovněž negativní účinky na pleť. Cena 489 Kč, obsah 50 ml.