Loading color scheme

Bučková se Štoudkovou: Anděl a ďábel na jednom mole

„Kolekci jsem zasadila do prostředí tajemného světa, kde se zářící nebe plné hvězd odráží na hladině křišťálově čistého jezera a kde se po hladině prochází jezerní paní...," popisuje svůj záměr návrhářka, který se bezpochyby naplnil.

Její představu podporovaly i střihy a použité materiály. Jedná se o prvotřídní hedvábí, hedvábnou organzu, která svojí průhledností dodává modelům jemně éterický a zasněný nádech.

Kontrastem přehlídky pak byly modely v tmavěmodré a elegantní černé barvě. Zcela opačného efektu vůči nevinnosti docílila Michaela Štoudková v odvážných černých šatech, které v jistých partiích cudné rozhodně nebyly. Míša se toho ostatně nebála ani v „civilu", kdy ve své minisukni předvedla vysportované nohy a třpytivým topem nenechala chladným nejednoho z přítomných pánů.

Další modelkou, která však tentokráte byla jenom v roli divačky, byla Kateřina Sokolová, která přišla s přítelem. Ta se také v hotelu Intercontinental zúčastnila následného banketu. Nikdo z přítomných se však nemusel obávat o svou linii, jednalo se totiž o degustační večeři o několika chodech, které byly připraveny z čerstvých surovin, z nichž některé si šéfkuchař Christiano Tomei přivezl přímo z Toskánska.

{phocagallery view=category|categoryid=222|limitstart=0|limitcount=0}