Loading color scheme

JAK SI UDĚLAT Z VAŠEHO DOMOVA TO NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO VÁŠ VOLNÝ ČAS I PRO HOME OFFICE

Všichni chceme trávit svůj čas tam, kde je nám příjemně. Ať už to jsou volné chvilky s rodinou nebo právě práce na home office, domácí prostředí hraje významnou roli v naší náladě i výkonnosti. Prvním krokem může být nové uspořádání nábytku, díky němuž vykouzlíte pohodlný pracovní koutek bez velkého úsilí.

Prahnete-li však po větší změně, zaměřte se na detaily. Možná zjistíte, že vybledlé záclony volají po výměně a ošoupané čalounění sedačky vás najednou bije do očí při každém pohledu. Rodinné krejčovství TESSUTO se zaměřuje jak na přečalounění vašich oblíbených kusů nábytku, tak i obměnu bytového textilu, jakým jsou právě záclony, závěsy či přehozy. Pro pohodlné lenošení na gauči pro vás na míru vytvoří dekorativní polštářky, které vdechnou vašemu obývacímu pokoji zcela nový osobitý styl. Na výběr přitom budete mít z těch nejkvalitnějších materiálů různých barev, vzorů a struktur, díky nimž vytvoříte ze svého domova oázu klidu, pohody a dobré nálady.

Změna nemusí skončit jen u bytových doplňků. Pro maximální efekt pokračujte do svého šatníku, vyřaďte staré obnošené kousky, oblečení, které Vám ideálně nesedí si nechte upravit či přešít a pokud zjistíte, že Vám chybí nadčasové kousky, nechte si v krejčovství ušít na míru nový model, který vám bude v nové životní etapě druhou kůží. Zakladatelka TESSUTO Eliška Trnka a její kolegyně vás při osobní schůzce nadchnou svým přátelským i profesionálním přístupem.

Její krejčovská firma může obšít nejen Vás, Váš domov ale i Vaši rodinu a obchodní přátele.