Loading color scheme

Laponie Čistící péče bez éterických olejů pro citlivou a problematickou pleť!

Laponie čistící mléko
Jemně a účinně odstraňuje maz, nečistoty a make-up. Formulované pro citlivou a problematickou, pleť bez přidané vůně. Vhodné i na odlíčení očí. Složení čistícího mléka je založeno na výživném řepkovém oleji, hydratujícím rostlinném glycerinu a antibakteriálním xylitolovém cukru.

Řepkový olej je skvělým zdrojem mastných kyselin či vitaminu E. Pleť chrání před rychlým stárnutím. Udržuje hydrataci pokožky i normální produkci mazu. Dále pomáhá vypínat povadlou pleť, lehce vyhlazuje vrásky a přispívá ke zmírnění podráždění či zarudnutí. Podle studií řepkový olej působí blahodárně na problematickou pokožku.


Laponie čistící gel
Laponie of Scandinavia čistící gel s nízkou pěnivostí, je vytvořen pro citlivou a problémovou pleť.
Dokonale rozpouští maz, nečistoty a make-up pomocí silného, ale pro pokožku jemného, rostlinného, povrchově aktivního činidla. S hydratačním extraktem z cukrové řepy a antibakteriálním xylitolovým cukrem. Pokožka bude čistá, nikdy stažená.

Tip 1: Čistící gel funguje jako lehký exfoliant. Masírujte na suchou pokožku a nechte 5 - 10 minut působit, poté opláchněte vodou nebo setřete žínkou.

Tip 2: Čistící gel je vynikající jemnou alternativou pěny na holení.

Tip 3: Využijte přípravky Laponia of Scandinavia k dvoufázovému čištění. Nejprve použijte čistící mléko Laponie a poté, po smytí a osušení obličeje opět Čistící gel Laponie.