Loading color scheme

Podzim s denimem aneb jaké kousky vám v šatníku nesmí chybět?

Tipy pro dámy
Džíny jsou základ, na němž mohou svůj šatník postavit jak muži, tak ženy. Nejdůležitějším krokem je samozřejmě zvolit správný střih dle typu vaší postavy. Proto se neobejdete bez znalosti obvodu svého pasu, boků a míry délky nohou. Design kalhot už je jen na vás. Od straussových dob se vzhled džín posunul, vybírat můžete kalhoty vyzdobené nejrůznějšími aplikacemi, s dírami různých velikostí nebo materiálem nejrůznějších barev a vlatností.
Pokud toužíte po lehce extravagantním kousku, sáhněte například po stylových výšivkách legendárního Karla Lagerfelda. 

Denimové sukně a šaty jsou další stálice, které by vám v podzimních outfitech rozhodně neměly chybět. Jsou velmi ženské a pohodlné, tvarují krásnou postavu a navíc se snadno kombinují s dalšími svršky – ideálně volte volnější nebo oversized tričko či košile. 

„Džísky“ neboli denimové bundy byly typické pro 90. leta minulého století, nyní ale přichází jejich velký comaback. Tato legenda letos nesmí chybět ani ve vašem šatníku, oceníte především její univerzálnost a komfort. A kdo říká, že ji nemůžete rozzářit dalšími výraznými doplňky? Inspirujte se u modelu značky Guess. 

Nakonec samozřejmě denimové doplňky, protože právě ony mohou dodat šmrnc vašemu outfitu. Původní výrobci by se dnes možná divili, kam až se riflovina dostala. Kabelky, peněženky nebo boty? Žádný problém. Pořiďte si třeba tenisky, které jsou stylovým řešením pro podzimní dny. 

Tipy pro pány
Košile je vždycky dobrou volbou, tím spíš, pokud se chce muž obléknout ležérně, pohodlně a šik. Na své kráse nic neztrácí ani denimová varianta. Denim navíc těmto košilím dodává univerzálnost jak stylovou, tak i věkovou. Beze studu ji tedy může obléct vnuk i jeho dědeček a oba v ní budou vypadat skvěle. 

Džínová vesta je rovněž módní stálicí. Obyčejnému outfitu dodá rebelský styl, který navíc můžete sami podtrhnout vlastní tvorbou. Proč si vestu nepokreslit nebo nedoplnit nějakými výšivkami, které vás vyjadřují? Jednoduše řečeno, kdo nemá „Levisku“, jako by nebyl. 

A jsme znovu u doplňků. Stylové boty, batoh na každodenní nošení po městě nebo kšiltovka, to vše objevíte v obchodech Fashion Arena Prague Outlet.