Loading color scheme

Aquapalace Praha zahajuje letní sezónu v kubánském stylu. Návštěvníci si vyzkouší vášnivou salsu, speciální masáže a originální gastronomii

Léto v Aquapalace Praha bude patřit zábavě s nádechem kubánské exotiky. Návštěvníci se budou moci zapojit do lekcí salsy, vychutnat si speciální masáže i menu spojující originální kubánskou gastronomii a stylové míchané koktejly. Děti se mohou těšit na každodenní animace, závody v lodičkách Bumperboats, Aquazorbing, nafukovací horolezeckou stěnu, Wipeout a vlnobití každých 30 minut. Největší adrenalinový zážitek nabídne první Virtuální realita na tobogánu v Česku, kde lze okusit cestu Nebeskými zámky či Vesmírem. Pestrý program bude probíhat denně od 28. června až do 1. září.

„Kubánskou atmosférou bude žít celý komplex a všechna střediska. Vodní svět nabídne animace, hudební večery, a hlavně speciální gastronomii v mnoha vnitřních i venkovních restauracích a barech. Ve SPA jsme rozšířili nabídku o speciální kubánské masáže a Saunový svět obohatí nové letní ceremoniály a noční kubánské saunování. Novinkou ve Fitness bude výuka salsy,“ vyzdvihla novinky generální manažerka Aquapalace Praha Vladana Horáková.

Během léta se Vodní svět stane také dějištěm čtyř semifinálových kol Miss České republiky a dvou koncertů dětské kapely Lollipopz. Každý návštěvník se navíc bude moci zapojit do soutěže o zájezd na Kubu v hodnotě 100 tisíc korun.

Atrakce a novinky přišly do Aquapalace Praha s předstihem otestovat známé osobnosti Ivana Jirešová a Gábina Partyšová, které si na místě zatančily salsu v doprovodu kubánských tanečníků. Společně s Václavem Noidem Bártou a Michalem Kavalčíkem alias Rudou z Ostravy se pak společně postarali o rozkrojení slavnostního dortu.

Čestným hostem byl i kubánský velvyslanec, který přivítal návštěvníky a ocenil nápad na propojení Aquapalace Praha s typickými kubánskými specialitami. „Kuba je oblíbenou destinací turistů z celého světa včetně České republiky a vítáme, že se její známost šíří dál různými i velmi originálními způsoby. Díky obdobným aktivitám, jako teď připravilo Aquapalace Praha, se naše země dostává ještě více do povědomí veřejnosti, za což jsme velice rádi,“ uvedl Danilo Francisco Alonso Mederos, velvyslanec Kubánské republiky.

Aquapalace Praha se dle výsledků agentury CzechTourism dlouhodobě řadí do TOP 3 nejnavštěvovanějších turistických cílů v České republice. „Už za první červnové dny evidujeme velký zájem návštěvníků, který nás samozřejmě nadmíru těší. Věříme, že díky nabitému programu, který jsme nyní odhalili, i vysoké kvalitě služeb, bude letošní léto z hlediska návštěvnosti rekordní,“ dodala Vladana Horáková. Vodní svět Aquapalace Praha nabízí kromě letního programu pestrou paletu atrakcí a zážitků ve třech tematických vodních palácích, rozsáhlou venkovní zónu a poutavou projekci Laser Show. Příznivci adrenalinu ocení tobogány různé náročnosti včetně oblíbeného Spacebowlu a 250 metrů dlouhé Divoké řeky, milovníci relaxace si přijdou na své v Paláci relaxu s vířivkami, plaveckým bazénem a odpočinkovými zónami.