Loading color scheme

Pharrell Williams představuje své superstar pro adidas Originals

Americký rapper Pusha T, ruský herec a režisér Grigorij Dobrygin, mexický graffiti umělec a ilustrátor Smithe, čínská vizuální umělkyně a dokumentaristka VJ Mian a japonská návrhářka šperků a doplňků Yoon spolu s Pharrellem účinkují v sérii černobílých krátkých filmů, které odhalují jejich názor na význam slova superstar.

{phocagallery view=category|categoryid=1784|imageid=5886|float=right}Šest hlasů, šest tváří, šest kreativců spojuje přesvědčení, že skutečná superstar má při práci pouze jediného diváka v publiku - sebe samotného. Vytváří si své vlastní trendy a standardy, jde si svou cestou a zůstává věrná sama sobě.

Pharrell Williams už svých pět superstar světu odhalil a nyní je na nich, aby sami ukázali, kdo další pro ně je tou pravou superstar. Kampaň se proto nyní přesunuje na sociální sítě, kde Pusha T, Grigorij Dobrygin, Smithe, VJ Mian a Yoon odhalí své tři vlastní superstar a zahájí tak řetězec, který bude vyzdvihovat kreativitu a individualitu pro všechny, kdo se chtějí inspirovat. Kampaň můžete sledovat pomocí #OriginalSuperstar.