Loading color scheme

Čerstvé ovoce a zelenina nejen na talíř, ale i na pleť

Britská kosmetická značka je unikátní na trhu především díky skutečně vysokému podílu přírodních složek v produktech. Slovo přírodní, bio a eko je v dnešní době velmi relativní pojem – ale u LUSH si můžete být jistí, že nejde pouze o reklamní chyták. Pokud najdete v názvu např. slovo „jahodový“, nejedná se pouze o syntetický parfém nebo přírodní náhražku. V produktu skutečně budou opravdové, čerstvé rozmixované jahody.

Podíváte-li se na složení mýdel, sprchových gelů, peelingů, masek na obličej, šamponů, kondicionérů, krémů či mlék na tělo, objevíte kromě báječných olejů a másel např.: čerstvé bio fair trade banány (tělový krém Sympathy For The Skin), čerstvé mango (mýdlo Mangnificent), čerstvé borůvky (maska Kosmetická katastrofa), čerstvou šťávu z růžového grapefruitu (sprchový gel Happy Hippy), čerstvé limety (tuhý kondicionér Big) nebo čerstvé bio avokádo (pleťový krém Skin Drink). Znáte jinou kosmetiku, která se může tak čerstvými a nefalšovaně přírodními ingrediencemi pochlubit?

LUSH jde navíc ještě dále: ingredience nenakupuje z neznámých zdrojů ve velkoobchodech. Každá jedna konkrétní surovina, ať už se jedná o čerstvé plody, nebo květinové extrakty, vonné silice, oleje či másla, má svůj konkrétní původ, svého konkrétního pěstitele a výrobce. V mnoha případech se pak jedná o anglické farmy nebo pěstitele v Africe či Jižní Americe, které Lush podporuje pomocí Fair trade principů i jinak přispívá k jejich rozvoji.

{phocagallery view=category|categoryid=1591|limitstart=0|limitcount=0}