Loading color scheme

UNIKÁTNÍ KOLEKCE ŠPERKU MEXICAN TOUCH

Připravili jsme pro Vás něco opravdu výjimečného. Začínáme limitovanou kolekcí šperků Mexican Touch, ve které Vám přinášíme možnost ochutnat kulturu dvou krásných kulturních míst Yucatánu – starobylé koloniální Méridy a chic plážového městečka Tulum.

Starobylá Mérida je plná historie a její paláce voní dávnými příběhy bohatých majitelů příměstských haciend - henequeros – latinskoamerických šlechticů minulých století. Stejně tak i šperky, které jsme pro Vás vybrali od mladých designérek produkujících pod značkou Amandina, jsou noblesní až tradiční, a přesto s nádechem novodobých eco trendů, náznaků návratu k přírodě. Najdete zde stříbrné šperky vyráběné prastarou metodou filigránu, z točených stříbrných drátků spojovaných v úchvatné šperkařské unikáty, jako i pozlacené náhrdelníky s přírodními perlami a krystaly.

Na druhé straně měděné poklady z okolí plážového městečka Tulum, jsou zářivé, minimalistické a spojené s přírodou krásnými polodrahokami odstínů karibského moře. Zajímavý je i způsob nošení náramků, které se na tamních plážích nosí nejen tradičně na zápěstí, ale i například na horní části paže, stejně tak prstýnky můžete mít pro větší efekt i více kusů na jednom prstu či na různých článcích prstů souběžně, a docílit tak dramatického až šlechtického vzhledu.

Na trhu jsou již i naše dvě linie oblečení, originálnější StreetRebel a rafinovanější Chiclady linie.

Rebel přináší oblíbené japonské kalhoty na letní variace a Lady linie zejména jemné viskózové šaty, vhodné do práce i na večírek. Vše je v malých kolekcích, budete tedy moci být opravdu originální a vyjímečné.

{phocagallery view=category|categoryid=1586|limitstart=0|limitcount=0}