Loading color scheme

Multifunkční pera - stylus, pero i tužka vždy po ruce

Nosit po kapsách spoustu psacích potřeb není žádná výhra. Proto vsaďte raději na efektivnější řešení, jakým je například Trio Pen Cross Tech3od značky Cross. Můžete ho použít jako kuličkové pero s černou a červenou vyměnitelnou náplní, mikrotužku 0,5 mm s gumou nebo jako stylus na dotykové displeje. Jednotlivé funkce přepínáte jednoduše otočením horní části pera, stylus je k dispozici pořád v topu chránícím gumu.

Stejně tak prémiový psací nástroj Trio-Pen Caran D'ache Rnx.316 Multifunction můžete použít jako tříbarevné pero i jako stylus. Nástroj z nerezové oceli je zdoben laserovým gravírováním ve vzoru inspirovaném pixely na počítačové obrazovce. Náplň můžete jednoduchým mechanismem měnit na černou, modrou nebo červenou.

Stačí-li vám jednoduchý stylus bez dalších funkcí, oceníte Stylus Cross Tech1 Pure Chrome od značky Cross. Je pokovený vysoce leštěným chromem, což kromě elegantního designu slibuje také značnou odolnost. Nemusíte se bát ani ztráty, pomocí speciálního kolíčku jej můžete snadno uchytit do slotu pro sluchátka.

Pokud nedáte dopustit na dotyk vlastních prstů, i multifunkční pero bez stylusu je na penShopu k dostání. Mosazný černý psací nástroj Quattro-Pen Cross Tech4 Smooth Touch Black má extrémně odolnou povrchovou úpravu a zaručuje velmi komfortní psaní. Čtyři funkce dokáží jediný nástroj proměnit v kuličkové pero s černou, červenou a modrou vyměnitelnou náplní nebo v mikrotužku 0,7 mm s gumou.

{phocagallery view=category|categoryid=1566|limitstart=0|limitcount=0}