Loading color scheme

Ambasadorem módní značky s.Oliver se stal světový šampion v boxu Vladimir Kličko

Podpora a prezentace značky s.Oliver se samozřejmě týká i celého týmu Vladimira Klička. Jeho členové mají k dispozici sportovní oblečení s.Oliver, logo značky nechybí na boxerském ringu v tréninkovém kempu.

„Prostřednictvím Vladimira Klička bychom chtěli prohloubit naši podporu sportu," říká Reiner Pichler, ředitel módní společnosti s.Oliver. „Je skutečnou, úspěšnou a veřejně známou osobností, reprezentující hodnoty, které jsou pro nás coby rodinnou firmu s bohatou tradicí důležité. Vladimir Kličko je excelentní partner, který z pozice mezinárodního ambasadora může přispět k dalšímu zviditelnění značky s.Oliver, zvláště na našich rostoucích trzích střední a východní Evropy."

„Jsme rádi za partnerství se značkou s.Oliver a velkou podporu, kterou poskytuje mně i celému týmu. Těším se na společnou budoucnost s řadou zajímavých projektů," komentoval spolupráci Vladimir Kličko.

Německá módní a lifestylová značka se sportovnímu sponzoringu rozhodně nevěnuje poprvé. Konkrétně v této oblasti firma v letech 1997 až 2000 spolupracovala s klubem Borussia Dortmund, v období 2010 až 2012 působila jako oficiální hlavní sponzor polského fotbalového klubu KKS Lech Poznaň. V roce 2010 se společnost s.Oliver stala titulárním sponzorem basketbalového klubu Würzburg, který se přejmenoval na „s.Oliver Baskets". V současné době obléká v rámci tříletého oficiálního partnerství fotbalisty klubu FC Bayern Mnichov.

{phocagallery view=category|categoryid=1563|limitstart=0|limitcount=0}