Loading color scheme

Caran d'Ache myslí na profesionální umělce i začátečníky. Art sekce je novinkou na penShopu.

Zakladatel značky Caran d'Ache si její název vypůjčil od francouzského komika, s psacími potřebami to ale myslel naprosto vážně. Za více než devadesát let fungování společnosti se technologie posunula a sortiment rozšířil, důraz na kvalitu a tradici je ale zachován v duchu původní filosofie. Švýcarský výrobce začínal u klasických grafitových tužek, světové jméno si získal vynálezem tužky s klikacím mechanismem a dnes už nabízí i prvotřídní umělecké potřeby.

Že Caran d'Ache ví, co dělá, se mohou přesvědčit profesionální umělci. Velká část uměleckého sortimentu značky je věnována právě jim s ohledem na jejich náročné požadavky a specifické potřeby. Dřevěné kazety uchovají profesionální umělecké pomůcky bezpečně na svém místě, vybrat si můžete z různých kombinací a velikostí. Kazeta s 84 pastelkami je na penShopu k dostání za 8 701 Kč.

Kromě profesionálních produktů, jejichž kvalita se pochopitelně odráží i na ceně, nabízí Caran d'Ache i dostupnější základní potřeby. Pokud vám tedy do profíka ještě nějaký krůček chybí nebo do svého koníčku nechcete příliš investovat, vyzkoušejte dle vlastních potřeb akvarelové pastelky, měkké pastely, voskovky nebo sady kombinující tyto pomůcky. Sada 12 pastelů a 12 akvarelových pastelek stojí na penShopu 1 562 Kč.

Caran d'Ache nezapomíná ani na příslušenství. Pamatujete ještě na ta stolní ořezávátka s otáčecí kličkou? Ani takové retro kousky vsekci Art nechybí. Na penShopu jsou k sehnání od 1 200 Kč, luxusní varianta ze sběratelské edice pak vyjde na 5 114 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1540|limitstart=0|limitcount=0}