Loading color scheme

Na vánoční nákupy do obchodního centra Atrium Flora

V České republice najdeme velké množství obchodních center a nákupních galerií. O Praze to platí dvojnásob. Mezi nejznámější a největší patří také OC Atrium Flora. Vzhledem k přehlednosti, širokým nákupním možnostem a nepřebernému množství služeb patří mezi nejnavštěvovanější.

Letošní Vánoce v Atriu Flora rozezní piano
Jako každý rok, i pro letošní vánoční období a zpříjemnění nakupování připravilo Atrium Flora pro své návštěvníky doprovodný program. Budete tak mít např. příležitost nakupovat při znění koled, které vám bude hrát mladý talentovaný klavírista Karel Vrtiška. Doprovázet ho bude skvělý houslista Libor Vilímec. Klavírista samozřejmě bude hrát i na přání, takže pokud budou vaše děti chtít slyšet svoji oblíbenou koledu, klavírista vám ji s radostí zahraje. Na hudební doprovod se můžete těšit po dobu tří týdnů před Vánocemi, a to vždy v úterý a čtvrtek od 16 do 19 hodin. První hudební vystoupení můžete slyšet v úterý 3. 12. 2013.

{phocagallery view=category|categoryid=1390|imageid=4320|float=right}Vyškolený personál vám pomůže s nákupy
K dalším výhodám, proč vyrazit nakupovat vánoční dárky do OC Atrium Flora, patří možnost využít zkušených pomocníků. Pokud pánové budou mít problém s výběrem vhodného dárku pro manželku či dceru, nebo naopak dámy s nošením těžkých tašek, pomocníci budou vždy k dispozici pro radu a pomoc. Nakupující, kteří pro dárky vyrazí na poslední chvíli, jich budou moci využít poslední tři předvánoční dny, a to 21., 22. a 23. prosince od 10 do 18 hodin.

Strom splněných přání
Pokud o vánočních svátcích rádi děláte radost nejen vlastním dětem, ale i těm, které se bohužel dárků od vlastních rodičů nedočkají, pak je tu Strom splněných přání. Díky vám a stromečku, který je umístěn v OC Atrium Flora, jsou Vánoce pro děti z dětského domova v Žatci také šťastné a veselé. I tento rok budou kluci a holky ze žateckého dětského domova moci zavěsit svá přání na vánoční strom. V období od 2. do 23. prosince 2013 si můžete některé z těchto přání vybrat a splnit ho dítěti koupí dárku, který doručíte hostesce.

Využít budete moci také balicí službu, kterou naleznete v přízemí obchodního centra, tudíž nemusíte mít stres s tím, že vánoční dárky neumíte zabalit. A pokud si budete chtít na chvíli odpočinout a dopřát si něco opravdu vánočního, před hlavním vchodem naleznete tradiční vánoční stánky, kde si můžete dát například oblíbený punč nebo svařené víno.

Autem nebo MHD
K Atriu Flora se návštěvník dostane buď vlastním autem, nebo městskou hromadnou dopravou. Z metra trasy A, stanice Flora, je vchod do nákupní galerie přímo z vestibulu stanice.

Atrium Flora nabízí svým návštěvníkům na ploše 20 000 čtverečních metrů čtyři patra služeb a zábavy a 130 značkových obchodů s módou. Ve čtvrtém patře se nachází několik restaurací a multikino Cinema City s 3D kinosálem IMAX, v každém patře pak kavárna či občerstvení. Rodičům je k dispozici dětský koutek, řidičům čtyřpatrové, nově zrekonstruované podzemní garáže.