Loading color scheme

Flamingopark Bestsellers Reedition – dámská kolekce podzim-zima 2013

Celá naše letošní zimní kolekce je připravena zejména z hřejivých, měkkých materiálů, které mají přinést teplo do Vašich dní ke konci roku. Většinou se jedná o materiály na přírodní bázi, vévodí bavlna pro pohodlnost, jako primární znak všech našich modelů.

Již tradičně naleznete náš top produkt japonské kalhoty v nesčetně střizích, tentokrát v širší škále od užšího téměř klasického slim jeansového modelu, přes decentnější vhodné i do kanceláře, až po ty ultraširoké, s výrazným páskovým zdobením, určené pro opravdové rebelky v oblasti módy.

Protože se domníváme, že žena má být zejména ženská, hravá a kreativní, připravily jsme jako jádro kolekce celou škálu šatů a topů, u kterých zachováváme naše klasické splývavé střihy, které lahodí většině postav, ale asi překvapíme s výraznými barvami, kterým vévodí zejména červená a modrá, které dodávají celé kolekci na dynamičnosti. Barevnou jednoduchost zejména dámských topů balancují zajímavé detaily, letos např. nová barevná kapsička či vrstvené řasení dodávající některým modelům na bohatosti a vzdušnosti. Pro velkou oblibu z minulých let, přinášíme i na zimu velmi žádané ultradlouhé rukávy, někdy i s otvorem na palec, vytvářející až rukavicový efekt.

Abychom vyzdvihli klady naší kolekce, spolupracovali jsme letos s renomovaným fotografem, p. Veselým, oblíbeným i u mnoha českých celebrit v jeho profesionálním ateliéru při tvorbě našich nových vizuálů.

{phocagallery view=category|categoryid=1370|limitstart=0|limitcount=0}