Loading color scheme

PenShop.cz představuje tipy na vánoční dárky pro každého

Dárkové sady Faber Castell jsou jako splněný sen každého umělce. Umělecké pastelky a tužky prvotřídní kvality jsou ukryté v krásných dárkových kazetách z mořeného dřeva nebo v kovových krabičkách. Různé typy a velikosti kazet koupíte na penShopu od 395 Kč do 12 500 Kč.

Fanoušky legendárních zápisníků potěší dárkové sady Moleskine. Vyberou si pisálkové i kreslíři, ale možná trochu překvapivě také zahradníci, cestovatelé nebo gurmáni. Se značkou Moleskine jednoduše nešlápnete vedle. Vybírat můžete z dárkových sad od 759 Kč do 1 489 Kč.

Kolekce Autocross od značky Cross je inspirována koženými doplňky luxusních automobilů ze 30. let. Produkty této řady jsou vyrobeny z měkké hovězí kůže a kromě pouzder na cestovní doklady nabízí také cestovní peněženky, diáře, vizitkáře a další doplňky pro muže i pro ženy. Jsou moderní, stylové a praktické. PenShop je nabízí od od 780 Kč do 5 070 Kč.

Jak dát nejlépe najevo, že vám na obdarovaném záleží? Dejte dárku něco navíc, aby byl co nejosobnější. Některé značky v sortimentu penShopu nabízejí různé možnosti personifikace – od laseru přes ražbu až po emblémy. Pero či diář, který nese iniciály obdarovaného, se určitě stane srdcovou záležitostí.

{phocagallery view=category|categoryid=1366|limitstart=0|limitcount=0}