Loading color scheme

Vánoční porcelánové ozdoby vás přenesou do časů minulých

Letos na stromečku zabodujete s voňavými perníčky a sušenými pomerančovými plátky, které můžete vyšperkovat zbrusu novou kolekcí ozdob Nostalgic Ornaments. Ty se prodávají vždy v sadě po 4 ks, jsou vyrobené z porcelánu a ručně dekorované. Opakuje se zde motiv zdobených perníčků, pohádek, zvířátek z lesa a zimy. Jako dekorace, ale i překrásný dárek poslouží jak ozdoby, tak krabička z kolekce Christmas Toys. Jedná se o svícen s hracím strojkem na dvě čajové svíčky.


Téma, které propojuje všechny letošní kolekce značky Villeroy & Boch je pohádka o Jeníčkovi a Mařence, která se objevuje právě i v řadě Christmas Toys. Designéři značky připravují na každé Vánoce speciální kolekci a příští rok se opět můžete těšit na jinou pohádku. Lze si tak vytvořit krásnou sbírku luxusních svícínků, které vám vždy připomenou časy pohody a oslav. Jelikož se jedná o exkluzivní sběratelskou kolekci, krabičky jsou dostupné pouze na objednávku, proto si je nezapomeňte objednat předem.

Značka Villeroy & Boch a její výrobky již po několik desetiletí zdobí slavnostní tabule (a nejen ty) významných rodin i vyhlášených restaurací po celém světě. Důležitými atributy jsou pro tento rodinný podnik tradice a kvalita zpracování. Těch si můžete všimnout i u nových kolekcí Nostalgic Ornaments a Christmas Toys.

{phocagallery view=category|categoryid=1330|limitstart=0|limitcount=0}