Loading color scheme

Vyberte si ten správný šperk do podzimních dní

Třpytit se jako drahokam

Minerály, polodrahokamy ale i broušené sklo mají i tuto sezónu své místo jisté. Objevují se jak na dlouhých náhrdelnících v podobě do kovu zasazených kamenů nepravidelných tvarů, tak i ve visacích náušnicích, které slaví svůj návrat. „Jedním z populárních trendů bude letos ten nejdrobnější šperk: prsten. Jelikož je tuto sezónu moderní všechno mimo svou klasickou velikost, jsou i prsteny masivnější a hustě posázené kameny a kamínky. Zpozornět byste měly nad úžasnou kolekcí Bubble šperku Troli. Ta nabízí různobarevné prsteny poseté drobnými krystaly různých tvarů a velikostí od vyhlášené značky Swarovski,“ říká Jana Zbořilová ze Šperky.cz.

Šperky ve stylu Grunge

Šperky inspirující se grunge módou, která se vyznačuje koženými motorkářskými bundami, síťovými punčochami a vysokými botami, ovládly letos nejedno přehlídkové molo. Oblíbená móda pro mladé se skvěle hodí k perlovým náhrdelníkům a vrstveným řetízkům různých velikostí a tvarů, od masivních řetězů po drobné řetízky, které známe. Mluvíme-li o vrstvení, náramků se to týká snad ještě více než náhrdelníků. Náramky s přívěsky, které si získávají stále větší oblibu, jsou hitem číslo jedna.

Barevný minimalismus

Potrpíte-li si na klasické střihy a tlumené barvy, patrně vás osloví velice ženský a z minimalismu vycházející trend. Nekomplikované náhrdelníky a náramky, očištěné od zbytečných detailů, čerpají z bohatství přírody. Materiály, jako jsou minerály nebo dřevo, noste k jednoduchým vlněným šatům, oversize kabátům bez límce, ale i hedvábným halenkám. „Do barevného podzimu se také hodí letošní velký hit  - korálkové náramky Wrap, které se omotávají kolem zápěstí. K dostání jsou od minimalisticky jednobarevných až po barevné podzimní kombinace jako je např. oranžová se žlutou a zelenou,“ dodává Jana Zbořilová ze Šperky.cz.

Nadměrná velikost

Že by mohla být nadměrná velikost IN? Pro tuto sezónu ano! Velké brože ve zlatě nebo jiném kovu jsou tou pravou ozdobou vašeho kabátu pro tento podzim a zimu. Na přehlídkových molech jsme se setkali s kombinací velkých broží a výrazných zvířecích potisků. Inspirovat se můžete třeba kolekcí Deers, která představuje brože v podobě jelínků, které se skvěle hodí do chladného počasí. Že jde o kombinaci pro odvážné, není třeba dodávat a tak máte-li v oblibě výstřednější kousky, do nového trendu rozhodně jděte. Co se týče barev tak k černému kabátu se skvěle hodí žlutá, červená nebo světle zelená.

{phocagallery view=category|categoryid=1328|limitstart=0|limitcount=0}