Loading color scheme

Naučte se správně nosit a kombinovat šperky

Oblečte si Jelínka
Svou oblibu si již po několik sezón drží náramky s drobnými přívěsky, které se dají modifikovat přikoupením dalších přívěsků. Mezi další trendy patří masivní zlaté náramky a těžké náhrdelníky, stejně jako prsteny s kameny v lomených pastelových tónech, které jsou tento rok nejvýraznějším trendem. „Velkým hitem jsou letos také kožené náramky Vesper, které se omotávají kolem ruky a padnou tedy každému. Náramky jsou doplněny drahými kameny, jako například hematit, jaspis nebo onyx. Ženy milující originální styl, by si měly domů pořídit alespoň jednu brož s populárním motivem Jelínka. Brož můžete nosit nejen na oblečení, ale oživit s ní také tašku nebo kabelku," říká Jana Zbořilová z internetového obchodu Sperky.cz.

Z hlediska barev jde především o celkové sladění stylů. Výrazným trendem jsou zlaté šperky v mnoha podobách. Romantické povahy sáhnou po úžasných náramcích s drobnými přívěsky, jejichž rozmanitost nemá mezí. Setkáme se s motivy kvítků, mořských živočichů až po zmenšeniny různých předmětů, připomínající talismany pro štěstí.

Nebojte se vrstvení šperků
Protějškem drobných a detailně propracovaných náhrdelníků a náramků jsou masivní zlaté šperky, které by mohla nosit královna Kleopatra stejně jako dnes Madonna. Výrazné masivní šperky vyniknou s jednoduchým střihem oděvu, proto zapomeňte na volánky i krajky. Čisté linie a jednobarevnost jsou jasnou trefou do černého. „Aktuálním trendem je vrstvení, nebojte se nosit více náramků na jedné ruce nebo více zlatých prstýnků najednou. Jste-li fanynkou stříbrných šperků, kombinujte je s výraznými barvami, jako jsou růžová, oranžová nebo modrá. Že je toto spojení více než aktuální, dokládají mnohé kolekce, které kombinují chladnou barvu stříbra s jasnými barvami již v samotném šperku," dodává Jana Zbořilová ze Sperky.cz

Neobejdete se bez nějaké té parády ve vlasech? Ozdobám ve vlasech jednoznačně velí různobarevné hedvábné šátky, které tak nahrazují klasické čelenky. Nadčasovou eleganci v podobě pestrých šátků s potiskem můžete pro originální look doplnit výraznými visacími náušnicemi v etnickém duchu nebo naopak zůstat u ověřené klasiky a zvolit jemné pecičkové náušnice.

{phocagallery view=category|categoryid=1230|limitstart=0|limitcount=0}