Loading color scheme

Oživte svůj jídelní servis pomocí hravých porcelánových kousků

Anmut Bloom je nejnovějším přírůstkem do této porcelánové rodiny. Kolekce s módním květinovým motivem v zářivých odstínech rozsvítí každou slavnostní tabuli. Každý kus je vyrobený z vysoce odolného kostního porcelánu, díky kterému je ideální i na každodenní použití. Nádobí lze dokonce použít v mikrovlnné troubě i v myčce.

Další řadou je Anmut My Color, kde, jak už název napovídá, hrají prim zářivé barvy. Pro kolekci jsou charakteristické čisté linie a minimalistický design. Vždy se jedná o kombinaci bílého porcelánu s další barvou. Vybírat můžete například z petrolejově modré, krémové nebo neonově zelené. Každý kousek je dekorován platinou, která pomáhá dotvořit velice elegantní vzhled.

Hledáte-li ještě hravější design, vyberete si v originální kolekci Anmut Universal. Ta se vyznačuje květinovým a geometrickým zdobením. Barevné zpracování, kde pestré barvy přechází jedna do druhé, je opravdu jedinečné. Díky těmto jemným přechodům mohou být kousky z Anmut Universal kombinovány s nekonečným spektrem barev. Stejně dobře ale působí samostatně. I tato řada je vhodná k použití v myčce a mikrovlnné troubě.

Všechny kolekce spolu vzájemně ladí a vy si tak můžete vytvořit jedinečnou sbírku, která odráží váš osobitý styl. Díky kvalitnímu zpracování za použití odolného kostního porcelánu a nadčasovému designu, který je pro výrobky Villeroy & Boch tak typický, vám vydrží navěky. Této evropské značce se po její dlouhou historii podařilo zachovat svou identitu a zároveň jít s dobou. Dnes nádobí Villeroy & Boch používají nároční zákazníci od Paříže přes Milán a Moskvu až po Peking a dál. Veškeré zboží je dostupné v internetovém obchodě www.luxurytable.cz nebo v prodejně Villeroy & Boch v obchodním domě Kotva v Praze 1, na Náměstí Republiky.

{phocagallery view=category|categoryid=1112|limitstart=0|limitcount=0}