Loading color scheme

Darujte pohyb a pohodu

Spojení prostorné fitness a cardio zóny v Balance Clubu s velkým plaveckým bazénem a třemi sály na skupinové cvičení zaručuje, že členové mají vše pro perfektní kondici pod jednou střechou.
Nabídka vedených lekcí je mimořádně široká. Vybírat můžete z hodin zaměřených na formování problematických partií (Port de Bras + Rehab, Balance Core, Pump It, TRX, Body Styling, Bosu, P-Class, Kick Box), cvičení směřující k uvolnění a posílení hlubokého kosterního svalstva (Pilates, Tai Chi, Vyniasa jóga, Hatha jóga, Gravid jóga) či choreografické a taneční styly (Spirals, Zumba, Flowin). Nechybí specializovaný sál na spinning a další možnosti nabízí již zmíněný bazén s lekcemi aqua aerobiku, aqua zumby, aqua fitu a unikátním hydrobike.

Nezvykle pestrá je i relaxační zóna. Najdete zde vířivku, sauny, páru, tepidárium, Kneippovu lázeň, masáže, solárium a na střeše klubu terasu s japonskou saunou. Pro své členy klub pravidelně organizuje mimořádné aktivity jako je noční plavání či dny plné pohybu a oblíbenými jsou sezónní outdoorové aktivity, Golfové túry, tenisový turnaj, raftové a MTB odpoledne na zimu vystřídá bruslení, lyžařský kurz či běžkařský víkend.

Zvýhodněné vánoční poukazy jsou v prodeji v Balance Clubu Brumlovka do 4. ledna 2013.